Ace Magazine
Image default
Tuin en buitenleven

Kunsthaag op rol, de tuin weer fris en groen

Met een Kunsthaag is uw tuin weer Fris en Groen

Wist u dat u met een Kunsthaag mooie dingen in uw tuin kunt doen? Uw tuin kan met een kunst haag direct fris en groen er uit zien omdat er niet gewacht hoeft te worden tot er iets groeit. Bovendien zijn ze eenvoudig te plaatsen zodat er in een paar minuten iets moois is neergezet.

Kunsthaag op rol

De kunsthaag op rol is ideaal hiervoor, met een rol lijkt de tuin al totaal anders en groen oogt meteen heel sfeervol en gezellig. Natuurlijk is de Kunsthaag op rol kleiner te maken, is er een groter oppervlak nodig dan kunnen ze aan elkaar gekoppeld worden zonder dat er overgang te zien is.

Bevestigen gaat makkelijk, aan het tuinhek met bundelbandjes vastmaken, aan een betonnen muur aan de schroeven bevestigen. Als balkon schutting is het helemaal ideaal, en vastmaken gaat ook zeer eenvoudig met een bundelband. 

Kunsthaag in Horecagelegenheden

De Kunsthaag is steeds meer te zien in horecagelegenheden, op vliegvelden en andere openbare gelegenheden. In winkels worden ze steeds vaker gebruikt omdat het voor een positieve sfeer zorgt, vooral in het buitenland wordt hier steeds meer gebruik van gemaakt.

Met een kunsthaag op rol wordt er een mooie omheining van de tuin gemaakt en is er meer privacy tussen u en de buren en een saai tuinhek of betonnen muur wordt weer fris en vrolijk. Bovendien zorgt de Kunsthaag op rol dat uw tuin het hele jaar groen is.

Voordelen van Kunsthaag op rol

  • Direct resultaat
  • Ideaal in uw interieur
  • Geen onderhoud
  • Geen water geven
  • Eenvoudig te bevestigen
  • Geschikt voor Balkon
  • Hele jaar groen
  • Geschikt voor buiten en binnen

U wilt toch ook het hele jaar wel een groene tuin, zonder onderhoud, geen water geven, niet meer sjouwen met tuinafval. U wilt toch ook wel een tijdje van huis gaan zonder zorgen over de tuin? 

Bezoek de webshop van Kunsthaag eens om inspiratie op te doen voor uw situatie. Er is vast wel iets waar uw keuze naar uit gaat.

De webshop is 24 / 7 geopend om te bezichtigen en te bestellen, www.kunsthaag.eu

https://kunsthaag.eu/index.php?route=common/home