Ace Magazine
Image default
Tuin en buitenleven

Is Woodwick de best ruikende kaars?

Als je een kamer binnenloopt en de kaars van de andere kant van het huis kunt ruiken, is dat een goed teken. Maar welk merk geurkaars ruikt het lekkerst? Woodwick, dat is wie! We hebben van veel tevreden klanten gehoord hoe lekker ze onze kaarsen vinden ruiken. Ze zijn ook nogal verbaasd over hoe lang ze meegaan; ze branden meer dan 100 uur. Wat maakt Woodwick kaarsen zo speciaal? Wel, wij gebruiken hoogwaardige geuroliën die uitvoerig zijn getest om precies de juiste geur voor onze producten te verkrijgen. En dat merkt u pas echt als u er een brandt! Bekijk deze 11 feiten over onze favoriete sojawaskaarsen om meer te weten te komen:

Woodwick kaarsen zijn vaak op basis van soja

Woodwick kaarsen zijn gemaakt van sojawas, wat milieuvriendelijk is. Sojabonen zijn van nature recycleerbaar en biologisch afbreekbaar.

Woodwick kaarsen ruiken geweldig

Woodwick kaarsen bestaan al sinds 1971 en sindsdien maken ze mensen blij! Waarschijnlijk de meest populaire geur is onze Cider Mill geur, die net zo ruikt als versgebakken cider donuts. Wij maken ook kaarsen met een verscheidenheid aan andere geuren, zoals appel, aardbei, lavendel kamille, en nog veel meer waaruit u kunt kiezen.

Hoe lang gaan Woodwick kaarsen mee?

Woodwick kaarsen gaan maar liefst 100 uur mee! Niet alleen dat, maar ze branden ook schoon en produceren geen zwarte rook.

Hun geuren zijn divers

Woodwick kaarsen hebben veel verschillende geuren. U vindt er kaarsen die ruiken naar vanille en geroosterde marshmallows, appelcider, pompoentaart, en nog veel meer! Ze hebben zelfs een geur die “Home” heet en ruikt naar vers gekapt hout.

De houten lont is belangrijk

De lont is het hart van een kaars en het belangrijkste onderdeel. Hij geeft dat knisperende effect als hij brandt. Voor Woodwick kaarsen gebruiken we een sojawas omdat deze schoner brandt dan andere wassoorten. Sojawas heeft ook een zachtere geur die langer blijft hangen dan veel andere wassoorten, wat perfect is voor degenen die urenlang van onze kaarsen willen kunnen genieten!

https://www.detuinwinkelonline.nl

Gerelateerde artikelen

6 redenen waarom u houtpellets in uw huis zou moeten gebruiken

Met betonblokken kun je alle kanten op

Egalisee Bestratingen: dé stratenmaker in Breda en omgeving