Ace Magazine
Image default
Tuin en buitenleven

Etalage, Showroom decoratie eenvoudig met de Jungle Wandmat

De Jungle Wandmat is perfect voor Interieur designers, Etaleurs, Woninginrichters en Showroom decoreurs. Met deze prachtige kunststof mat is in een handomdraai een totaal andere omgeving te maken. Een echte eyecatcher, naar elk gewenst formaat te maken, bovendien duurzaam en voordelig.

Eyecatcher in de Etalage of Showroom

Uw producten zullen mooier uitkomen in de etalage, u heeft hiermee een opvallende eyecatcher. Met groen is een andere frisse style te creeren en wordt de beleving intenser. Deze Wandmat is echt een fraai product om mee te werken en het zal voor een positieve vibe zorgen.

Een tropische sfeer naar elk gewenst formaat

Met een afmeting van 1×1 meter vervaardigd uit 16 tegels van 25 cm x 25 cm. Een vijftal tropische planten zijn bevestigd op een kunststof frame, en is naar elk gewenst formaat te maken. Zeer mooie ontwerpen te creeeren naar een warme tropische sfeer.

Een aantal bedrijven hebben deze Jungle Mat al ontdekt en hangt inmiddels te pronken in showrooms, etalages of bij beurzen als standbekleding. Groene wandbekleding is trending geworden en dit jaar zeker doorzetten.

Meer groen en tropisch tinten

Creatief omgaan met meer groentinten in de woninginrichting, wat groen binnenshuis is rustgevend, ontspant en bovendien verbetert het de accoutiek aanzienllijk.

Het is een mooi alternatief voor behang of een schilderij. Steeds meer groentinten zijn te zien in het interieur en in ruimtes zoals de werkkamer, badkamer, woonkamer, keuken zal het een prachtig effect geven. Verschillende combinaties met groen past perfect in het interieur.

Hierom de keuze voor Wandmat in Junglestyle

  • Ideaal voor Interieurstylisten, Etaleurs, Woninginrichters
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Elk gewenst formaat te maken
  • Fraaie showroom en etalage decoratie
  • Echte eyecatcher
  • Voordelige en duurzame oplossing
  • Prachtig alternatief voor behang of een schilderij
  • Onderhoudsarm

Wilt u nu ook een Eyecatcher in uw bedrijf en positieve reacties ontvangen?Bezoek onze webshhop, 24/7 geopend om te bezichtigen en te bestellen via www.kunsthaag.eu.

 

 

https://kunsthaag.eu/winkel/kunsthaag-wandmat-jungle-style-1×1-mtr/