Ace Magazine
Image default
Onderwijs

Zakelijke taaltrainer Amsterdam

Er zijn in onze hoofdstad genoeg taalcursussen te vinden, maar de ene taalcursus is de andere niet. Wanneer u op zoek bent naar een taaltrainer in Amsterdam die gespecialiseerd is in zakelijke taalcursussen, dan is The Square Mile het taleninstituut voor u. Al jarenlang bieden wij taaltrainingen voor bedrijven en organisaties door heel Nederland. U kunt bij ons terecht voor vrijwel elke gewenste taal en daarbij richten we ons op diverse branches. The Square Mile heeft een groot aanbod en biedt veel verschillende mogelijkheden. Wat voor taaltraining u ook nodig heeft, de kans is groot dat u bij ons precies de juiste vindt.

The Square Mile cursus volledig op maat

Bij The Square Mile staan we bekend om onze taalcursussen op maat. We werken niet met kant en klare lespakketten, want dit bevat simpelweg niet voor iedereen de gewenste lesstof. Elke cursist is anders en elke bedrijf is anders. Hiermee houden we rekenen wanneer we uw taaltraining vormgeven. Natuurlijk is ook uw functie een belangrijke factor, en eventuele persoonlijke leerdoelen of wensen. We gaan daarom graag met u in gesprek voordat we daadwerkelijk aan de slag gaan.

Taalinstituut Utrecht

The Square Mile heeft niet alleen een vestiging in Amsterdam, maar ook in andere grote steden.  Voor trainingen kunt u terecht bij ons taalinstituut Utrecht, Breda, Den Bosch, Leiden of Rotterdam. In de meeste gevallen komen onze trainers echter bij u incompany. Het zal u niet verbazen dat we het afgelopen jaar vooral gebruik hebben gemaakt van online trainingsmogelijkheden, waarbij we gebruik maken van Skype, Zoom, Teams en Webex. Dit betekent niet dat de kwaliteit van onze trainingen achteruit gaat. Ook op afstand kunt u rekenen op een persoonlijke aanpak en de begeleiding die u nodig heeft om de beste resultaten te bereiken.

 

Gerelateerde artikelen

Thuis een Online Excel Cursus volgen. Doen of laten?

Trainers Opleiding Amsterdam

Goede cursus Engels