Ace Magazine
Image default
Mode en Kleding

ontdek jouw kleuren met een kleuranalyse

Is een kleuranalyse iets voor jou ?

Een kleuranalyse is naast leuk ook nog eens hartstikke nuttig. Ken je dat gevoel dat je door winkels loopt, lekker aan het shoppen bent en dat je dan niet goed weet waar je moet beginnen met selecteren? Wat staat je wel en wat niet? Een kleuranalyse geeft je inzicht in wat jou staat!

Een kleuranalyse geeft jou inzicht in wat jou staat

Hoe gaat dat dan, zo’n kleuranalyse? Als je te maken hebt een professionele persoonlijke kleuranalyse, dan wordt er heel secur te werk gegaan door naar de volgende 3 persoonskenmerken te kijken;

  • De teint van je huid
  • Je oorspronkelijk haarkleur
  • De kleur van je ogen

Op basis van de kleuren die deze 3 persoonlijke items hebben, wordt bepaald welk kleurtype je bent. Zo zijn er 4 kleurtypes te onderscheiden

Een kleuranalyse bepaald welke van de 4 types jij bent

Doordat je gecategoriseerd word in één van de 4 types, is het mogelijk om je gericht advies te geven over wat jou wel of juist niet staat. We onderscheiden de volgende types:

  1. Wintertype
  2. Lentetype
  3. Zomertype
  4. Herfsttype

Op zich levert de analyse alleen een interessant inzicht op, het echter het aansluitende advies dat kleuranalyse nuttig en praktisch toepasbaar maakt. Een professionele partij zal je daarom altijd voorzien van praktische tips, afgestemd op jouw kleurtype!

http://www.style-by-yvs.nl