Ace Magazine
Image default
Mode en Kleding

Leuke winterjas voor Dames met een kraag van bont

Je kent het wel, het word koud en op een dag loop je buiten en schiet het je te binnen dat je helemaal geen warme winterjas aan hebt!

Dit is dan ook het moment waarop je beseft dat het toch wel eens tijd word om actief te gaan shoppen voor een leuke en warm jas!

Daarom denk ik dat het een goed moment is om je te vertellen dat de damesjassen met bontkraag erg in de mode zijn dit jaar! Gewoon een simpele zoekopdracht naar “jassen met bontkraag dames”  via internet levert meer dan genoeg resultaten op!

Waarom zijn deze soort winterjassen zo populair?

Net zoals alle andere modetrends is ook deze door een ontwerper in Parijs bedacht. Zodra iemand een bepaald idee krijgt voor een leuke trend wordt dit opeens in alle mode shows gedragen!

Binnen no time word het aanbod van veel winkels hierop afgestemd en voor je het weet staat de gekozen kledingstuk bij bijna alle kledingwinkels vooraan en worden de etalagepoppen ermee aangekleed.

Natuurlijk is dit niet de enige reden!

Want de stap die na het bedenken van een trend komt is die van de consumenten. Deze zijn natuurlijk het allerbelangrijkste want het moet wel gedragen worden!

Bij de winterjassen met bontkraag is dit pas echt opgang gekomen toen de “celebraties” deze soort jassen begonnen te dragen. Dit was voor vele een teken dat het toch iets is wat ze eens moesten proberen.

Omdat de meeste jassen met echte bontkraag van de wat bekendere merken ook nog eens van goed materiaal zijn gemaakt krijg je het er gelijk een stuk warme mee in de winter!

Een kraag van echt bont is namelijk niet goedkoop. Om deze reden vind je die dan ook niet op goedkope winterjassen!

Als je het zo bekijkt is het eigenlijk juist goed dat je, bijna altijd, gelijk een jas van goede kwaliteit hebt wanneer je opzoek bent naar een mooi echt bontje.

Maar waarom eigenlijk echt bont?

Natuurlijk is het ook mogelijk om gewoon een kraag van imitatiebont op een jas te nemen. Echter is het wel zo dat de werking van de kraag dan niet meer is dan wanneer deze van echt bont is.

Door de natuurlijke werking van bont werk het heel erg goed in het tegenhouden van de kou. Daarom is het zo dat je met (en je hoofd als je je capuchon op zet) lekker warm blijft, iets wat met kunstbont toch iets minder goed gaat.

En ook ziet echt bont er een stuk mooier uit! Het is een stuk voller en blijft veel langer mooi.

Wat ik hier eigenlijk mee wil zeggen is dat als je toch bezig bent (en niet anti-bont bent) je gewoon voor een damesjas met bontkraag van echt bont moet gaan!

 

https://airforcejassen.shop/

Gerelateerde artikelen

5 handige tips voor het kopen van handgemaakte zilveren sieraden online

Kan goud verkleuren? Dit zijn de meest waarschijnlijke redenen

Hoe weet ik welke cupmaat ik heb?