Ace Magazine
Image default
Mode en Kleding

English fashion bretellen

Alles kan je op het internet vinden, ook bretellen dus. Kiezen is dan ook niet makkelijk. Bij mightygoodman.nl beseffen ze dat meer dan wie ook. Je vindt er dan ook een zeer ruime keuze in bretels, allemaal op voorraad en tegen een heel schappelijke prijs. Zo loop je met nieuwe bretellen aan een fractie van de prijs van andere webshops en dat zonder aan kwaliteit in te boeten.

Ze mogen dan misschien niet meer tot Europa willen behoren, in de UK weten ze wel wat goede bretellen zijn. Mighty Good Man volgt dan ook het Engelse merk Dapper. Een merk dat garant staat voor handgemaakte bretels met oog voor detail en een uiterst fijne afwerking. Meer dan 10 verschillende soorten bretellen kan je in de webshop mightygoodman.nl vinden. Je vindt er dus ongetwijfeld een paar dat bij de rest van je outfit of je smaak past.

 

Bretellen bestellen zonder risico

Niet alleen telt mightygoodman.nl al een heleboel tevreden klanten, ze krijgen ook hele goede kritieken op de site. Online bestellen en betalen doe je hier dan ook zonder risico. Moest je toch niet 100 procent tevreden zijn over je bretellen dan kan je deze binnen de 14 dagen terugsturen. Betalen doe je beveiligd op de site en de bestelling is razendsnel bij je thuis. Bestel je voor 23 uur dan is de bestelling de volgende dag al bij je. Mighty Good Man heeft altijd voldoende voorraad, zodat ze snel kunnen leveren. Vanaf 2 items vallen de verzendingskosten weg. Bretels bestellen is dus heel eenvoudig.

 

Online stijladvies

Weet je niet hoe je het best je bretellen kan dragen? Dan helpt Mighty Good Man je met plezier. Op deze site kan je heel wat advies vinden over de manier hoe je je bretels kan dragen. Nu met bretellen kan je tegenwoordig alle kanten uit. Je kan ze heel formeel dragen onder een pak of zelfs een smoking, maar bretellen laten zich ook perfect casual dragen met een jeans. Zelfs met de kleurencombinaties kan je weinig mis doen. Tegenwoordig mogen bretellen ook contrasteren met je hemd. Het enige wat eigenlijk ‘not done’ is, is tegelijkertijd een riem en bretellen dragen.

 

Bretels voor iedereen

Waar vroeger bretellen enkel van pas kwamen om de broek omhoog te houden, kunnen bretels nu altijd en overal. Met stijlvolle lederen bretels kom je gekleed voor de dag, maar ook bij een jeans kan het. Er zijn ook stoffen exemplaren te vinden op mightygoodman.nl als het wat sportiever mag. Je merkt het: bretellen zijn een onmisbaar accessoire om je outfit een extra touch te geven.

Maar niet enkel voor jezelf zijn bretellen leuk, het is ook een fijn geschenk om cadeau te doen. De Dapper bretellen zitten in een fantastisch doosje waar elke man ongetwijfeld blij mee is.

Surf dus naar mightygoodman.nl, bekijk de collectie bretellen en selecteer de items die je fijn vindt. Kijk zeker ook eens naar de andere accessoires die je op mightygoodman.nl kan vinden. De keuze is werkelijk enorm. Heb je nood aan inspiratie? Bekijk dan zeker het lookbook. Volg de tips en kom steeds stijlvol voor de dag. Met of zonder bretellen!

http://www.mightygoodman.nl/nl/bretels/