Ace Magazine
Image default
Internet

Tips over het groeien van Instagram accounts

Ahh Instagram. Met meer dan 1 miljard maandelijkse actieve gebruikers is het absoluut een geliefd verkooppunt voor sociale media ( ter vergelijking: de bevolking van de VS is meer dan 325 miljoen …! ). Een grotere Instagram-opvolging kan meer omzet voor uw bedrijf betekenen, meer weergaven op uw blog en een sterkere community voor uw merk. Maar hoe ter wereld hebben sommige mensen duizenden Instagram-volgers?

Reageer op reactie’s van uw volgers

Het heet geen sociale media voor niets! Reageer op de opmerkingen die u ontvangt en laat uw eigen commentaar achter op het werk van anderen. In plaats van iets ouds als ‘schattige jurk’, probeer dan echte opmerkingen en vragen achter te laten die hen aanmoedigen om meer foto’s te plaatsen.

Maak gebruik van hashtags

Dit is een geweldige manier om community te bouwen en nieuwe inhoud voor uw account te krijgen. Maak eerst een unieke hashtag (zorg dat deze niet al in gebruik is!) En vraag anderen om hem te gebruiken. Het werkt het beste als de hashtag een specifiek doel heeft. A Beautiful Mess moedigt bijvoorbeeld volgers aan om #ABMLifeIsColorful te gebruiken voor al hun kleurrijke, vrolijke foto’s. Zodra mensen je hashtag beginnen te gebruiken (en dat gebruik je ook!), Kun je afbeeldingen van je volgers opnieuw plaatsen (uiteraard met het juiste krediet!). Deze community bouwt niet alleen door uw volgers te laten zien dat u hun foto’s op prijs stelt, maar het geeft u ook inhoud voor uw eigen account.

Gebruik Instagram-verhalen (Stories)

Geloof het of niet, Instagramverhalen groeien snel in populariteit, tot meer dan 400 miljoen dagelijkse gebruikers. Veel gebruikers melden zelfs dat ze meer van verhalen dan de eindeloze ‘scroll’ van hun feed houden. 😉Wees creatief met je verhalen. Neem je volgers mee achter de schermen en laat ze de interessantste delen van je dag zien. Vragen stellen. Gebruik enquêtes, eigenzinnige GIF’s en muziek. Speel met filters en Boemerangs. Dit is een geweldige manier om je op je gemak te voelen op video en je nog meer in contact te brengen met je volgers.

Optimaliseer het Instagram profiel

Op het instagram profiel is onder andere een gebruikersnaam, foto en beschrijving te zien. Door in deze kleine variabelen goed op te vallen kan je veel gratis volgers er bij krijgen. wij hebben een test uitgevoerd en met een zwak en sterk profiel dezelfde foto’s geplaatst en handelingen verricht. Wij kunnen u met zekerheid zeggen dat het sterke profiel veel beter heeft gepresteerd.