Ace Magazine
Image default
Internet

Tijd om uw Witgoud te verkopen?

Heeft u gouden sieraden waar u toch niks meer mee doet? Zoals witgoud  of een gouden ring? Dan kan het wellicht lonen om deze voor het goud te verkopen! Goud verkopen is een gemakkelijke manier om wat extra geld te verdienen met wat maar misschien maar gewoon in uw la licht te verstoffen. En u zult er verbaasd van staan hoeveel sommige witgouden sieraden nog waard zijn. Van tevoren is het moeilijk te zeggen hoeveel een gouden sieraad waard is, maar de oorspronkelijke verkoopprijs geeft vaak een aardige indicatie.  

Voor een eerlijke prijs uw witgoud verkopen

Als u uw witgoud gaat verkopen dan gaat het echt om het goudgehalte van uw sieraad. Dit kan alleen worden bepaald door een erkende goud inkoper, die het goudgehalte eerlijk en nauwkeurig vaststelt. U krijgt dan een aantal euro per gram, wat ook weer afhankelijk is van het aantal karaat van het sieraad.  

Hoeveel karaat is uw goud?

Het aantal karaat van een sieraad wordt vastgesteld door middel van een chemische test of een elektronische goudtester, zodat u zeker weet dat u een eerlijke prijs krijgt. Goud verkopen is dus heel gemakkelijk! U krijgt bijna overal direct uw geld contant mee, of u krijgt het overgemaakt door middel van overboeking op uw rekening.

https://www.goudnl.nl/witgoud