Ace Magazine
Image default
Bedrijven

Lockpick set kopen tips

Tegenwoordig zijn er online zoveel lockpick setjes te vinden dat het lastig is om te bepalen waar je nou goed aan doet. Kun je beter kosten besparen door een goedkopere set te kopen of kun je toch beter een duurdere lockpick set kiezen omdat deze kwalitatief gewoon veel beter is?

Het is lastig om hierover te oordelen als je ze zelf nog niet in je handen heb gehad. Ik heb het genoegen gehad om veel verschillende lockpick setjes uit te mogen testen. Mijn ervaring hiermee is dat er wel degelijk een groot verschil in kwaliteit zit in de verschillende lockpick setjes. De hoogkwalitatieve lockpick setjes maken het echt veel makkelijker om een slot open te lockpicken.

Als je dus enigzins serieus wilt lockpicken dan is het dus aan te raden wel te kiezen voor een professionele lockpick set

Het is echter zo dat ik ook veel mensen ben tegen gekomen die hun eigen lockpick set hebben gemaakt. Het voordeel hiervan is dat je de lockpicks echt helemaal naar je eigen voorkeur kunt aanpassen. Vaak zijn deze lockpicks ook heel mooi afgewerkt.

Dit is volgens mij ook de reden dat deze setjes zo goed werken. Het komt vooral door de afwerking. Je kunt dus ook een hele goede lockpick set hebben door hele goedkope lockpicks aan te schaffen en deze zelf aan te passen naar je eigen smaak.

Lockpicks bewerken met een dremel

Dit kun je het beste voor elkaar krijgen met een dremel. Met de verschillende opzet stukken en de precisie bewerking die de dremel mogelijk maakt kun je echt alles wat je wil voor elkaar krijgen. Je kunt de lockpicks dunner maken als je dat wilt. Of je kunt ze helemaal op poetsen / polijsten.

Het polijsten van je lockpicks raad ik heel erg aan. Het maakt niet uit wat voor lockpicks je hebt maar het polijsten ervan zal echt een groot verschil maken. Dit zorgt ervoor dat de lockpicks echt over de pinnen glijden. Vooral bij lockpicks die gebruikt worden om de raking techniek uit te oefenen zal het verschil het grootste zijn!

https://www.acemag.nl/hobby-en-vrije-tijd/lockpick-set/