Ace Magazine
Image default
Internet

Futurisme wordt de nabije toekomst

Vroeger dachten we vaak dat tegenwoordig alles al vanzelf zou gaan als we thuis zouden komen. De automatische deur die opent zodra die ons ziet, de koffie die wordt gezet als je erom vraagt aan het apparaat en muziek die wordt afgespeeld en automatisch al afgestemd is op jouw humeur.

Dit is echter geen zeer futuristische gedachte meer, maar wordt steeds meer de realiteit. Zelf zul je het ook al gemerkt hebben, met programma’s als Siri of Google wordt steeds meer gedaan op stemcommando’s of worden er zelfs voorstellen gedaan waar je zelf nog niet aan gedacht hebt.

Het Internet of Things, alle apparaten die met het internet verbonden zijn, wordt steeds groter en uitgebreider. Je ontbijt wordt al klaargemaakt door het koffieapparaat, de broodrooster, de eierkoker en de blender terwijl jij jezelf nog aan het verzorgen bent in de badkamer (op de perfecte temperatuur geregeld natuurlijk).

Zo wordt het leven steeds makkelijker en omdat je minder hoeft te doen kun je meer ontspannen en ontstaat er veel minder stress. Tijd is immers waardevol en kansen om daarop te besparen met activiteiten die ook automatisch kunnen worden gedaan moeten daarom ook zeker worden aangegrepen.

Er zijn inmiddels al zo veel meer mogelijkheden dan enkele jaren geleden, die je nog niet eens voor mogelijk kunt houden. Elk jaar komen daar alleen maar meer apparaten en opties bij die verbonden worden met het internet.

Wil jij een apparaat verbinden met het internet? Denk dan eens aan de aanschaf van een M2M simkaart. Helemaal zelf te beheren en met heldere kosten. Sluit je vandaag nog aan bij de revolutie!

https://www.oliviawireless.nl/