Ace Magazine
Image default
Huishoudelijk

Energielabel A/B maakt het verschil voor elektrische boilers van Wesen.

Energielabel A/B maakt het verschil voor elektrische boilers van Wesen.

Nieuwe elektrische boilers van het merk Wesen, zijn nu verkrijgbaar met energielabel A/B.

Door gebruik van nieuwe technologieën is er een boiler gemaakt die prima voldoet aan de strenge eisen van deze tijd en is een van de meest energie zuinige boilers op dit moment.

Door bewust te kiezen voor een duurzaam alternatief van je gasboiler; een elektrische boiler dus, is het mogelijk energie en geld te besparen en draag je actief bij aan een beter millieu. Een elektrische boiler van Wesen is zeer energiezuinig en heeft dus een energielabel A/B. 

Het is een boiler met een strak en clean design. De geringe diepte van slechts 27 cm zorgt ervoor dat de boiler past in een keukenkastje, of hang de boiler gewoon in het zicht, want lelijk zijn deze elektrische boilers allerminst.

 

De nieuwe elektrische boilers van Wesen zijn uitgerust met twee cilidrische tanks en in beide zit een verwarmingselement. Zo is een super snelle opwarmtijd mogelijk zonder dat het veel energie kost, is er minder warmte verlies omdat de tanks kleiner zijn en is er minder menging met het inkomende koude water.

De Wesen ECO heeft een slimme thermostaat, een interactief bedieningspaneel en is eenvoudig in gebruik. 

De boilers van Wesen kan je horizontaal of verticaal opohangen en zijn te gebruiken je voor douche-, bad en wastafelwater.

De boilers zijn gemakkelijk zelf te installeren of vraag een plaatselijke loodgieter. De boilers worden compleet geleverd met een muurbeugel, montageschroeven plus een KIWA gekeurde inlaatcombinatie. Een drukregelaar is er eenvoudig bij te bestellen, perfect als je bijvoorbeeld in een flat woont waar vaak geen de druk niet constant is. De drukregelaar zorgt voor een constante ingaande waterdruk.

 

 

Meer informatie? Deze, maar ook vele andere merken elektrische boilers en elektrische cv’s vind je op de website van elektrischeboiler.eu

 

 

 

https://elektrischeboiler.eu/categorie/ariston-wesen-boilers/