Ace Magazine
Image default
Groothandel

Goedkope catering

Wanneer het moment is aangebroken dat je eindexamen doet op de middelbare school en je op het punt staat om HBO of universiteit te gaan doen staat er een leuke tijd voor de deur. Eerst nog even lekker met wat vrienden naar het buitenland om te vieren dat de examens zijn gehaald en dan nog even wat geld verdienen in de zomervakantie? Zo ziet het er voor de meeste toekomstige studenten wel uit. Niets mis mee! Genieten van het leven hoort er bij. Zeker in de studententijd. Wanneer je hebt besloten om het pand van je ouders te verlaten en je eigen stekkie en leventje op te bouwen gaat het één groot feest worden.

Groningen was is en blijft voorlopig ook nog even de beste studentenstad van Nederland. Door één van de beste universiteiten van Nederland te hebben en een ongelofelijk groot HBO complex trekt Groningen ieder jaar weer veel nieuwe studenten. De reactie daarop is vrij duidelijk. Doordat studenten graag een biertje of meer drinken zit de binnenstad vol met kroegen en discotheken. Ook weten studenten zelf hun feestjes te professionaliseren. Zo gaan studentenverenigingen daar vaar heel erg ver in. Maar dat is natuurlijk niet gratis. De catering wordt daarom vaak gefaciliteerd door externe bedrijven. Binnen Groningen is 1 webwinkel daar de grootste aandeelhouder in. Dit bedrijf verleent studentencatering en weet dus van ieder feestje een geslaagd feestje te maken.

De webwinkel biedt een erg uitgebreid assortiment dat fris, bier, koffie, thee en nog vele andere dranken weet te leveren. Van blik tot fust. Daarbij is er dus ook ruimte voor flesjes en flessen. Beter gezegd, de mogelijkheden zijn bij de studentencateraar van Groningen onbegrensd.

Geef je een groot feest maar wil je het glaswerk wat je van je moeder bij de uitzet hebt gekregen niet na één avond kapot hebben? Dan levert de studentencatering service ook glaswerk dat onbreekbaar is.

De webwinkel weet in alles te faciliteren en blijft het tegen een absurd lage prijs aanbieden. Voor iedereen is het dus mogelijk. Dat is niet het enige. Wat de webwinkel aanbied is ook van goede kwaliteit. De glazen hebben een strak design en vrienden zullen op feestjes vragen hoe je aan die glazen komt. En dat allemaal om jou de tijd, energie en geld te besparen om zelf glazen te kopen.

De webwinkel bied alles aan wat er binnen de horeca benodigd is tegen de laagste prijs. Een echte student kent het begrip.

http://www.horecagoedkoop.nl/