Ace Magazine
Image default
Financieel

Top 5 beste cryptomunten met korte termijn potentie

Jan en alleman zit tegenwoordig te investeren in cryptomunten. Door de volatiliteit is er immers gigantisch veel geld te verdienen of te verliezen met cryptomunten. Dit geldt met name voor korte termijn cryptomunten die je veel op kunnen leveren in een korte tijd. Ben jij benieuwd welke cryptomunten het beste zijn voor de korte termijn? In deze blog leer je de 5 beste opties die je hebt op dit gebied. Zo kun je je portfolio mooi aanvullen met interessante munten.

1. Dent coin

Ten eerste is er Dent. Deze cryptomunt staat bekend als een munt die veel in prijs kan fluctueren. Het is niet ongehoord om binnen een dag 8% winst of verlies te maken. Daarbij is de focus van deze munt op de gezondheid van mensen, wat in deze historische tijd een meer dan populair begrip is geworden.

2. TRX

TRX, oftewel Tron is ook een populaire cryptomunt om in te investeren voor de korte termijn. Je kunt een koerswisseling verwachten tussen de 2% en 5% per dag verwachten. Wanneer je het bij het juiste eind hebt kan dit al snel aantikken. Tron is een besturingssysteem dat gebruik maakt van blockchain technologie, waardoor veel mensen ook potentie zie voor de lange termijn met deze munt.

3. Cartesi

Verder is er ook Cartesi. Bij deze munt ligt de focus op hoe je blockchain technologie kunt verbinden met het Linux besturingssysteem. Hierdoor zien veel mensen een rooskleurige toekomst in deze munt. Met koersschommelingen van 5% behaal je ook met deze munt mooie rendementen voor de korte termijn.

4. Audius

Ten vierde is er ook Audius. Het is vrij makkelijk om de focus van deze munt goed te go kken, want alles draait bij deze munt om muziek. De makers van deze munt proberen een muziekstreamingdienst op te zetten door middel van blockchain technologie. Het is echter lastig om in te schatten wat de potentie van Audius is. Daardoor kent deze munt veel koerswijzigingen. Hier kun jij je voordeel uit slaan door op een lage prijs te kopen en juist weer tegen een hogere prijs deze munt te verkopen.