Ace Magazine
Image default
Financieel

Geen ingewikkelde salarisadministratie meer

 

De salarisadministratie kan een tijdrovende en ingewikkelde klus zijn. Vooral voor bepaalde branches kan dit het geval zijn, zoals bijvoorbeeld voor de schilders- en bouwbranche, maar ook voor de horecabranche of voor de transportsector. Gelukkig zijn er aanbieders die u de juiste loonservice kunnen bieden en u daarmee een hoop werk uit handen kunnen nemen.

 

De loonverwerking kan een tijdrovende en ingewikkelde klus zijn. Het kost u veel tijd en alsnog bent u er misschien niet zeker van dat dit foutloos gebeurt. Niet zo gek, want financiële kwesties kunnen voor een hoop kopzorgen kosten. Bovendien kunnen fouten in de salarisadministratie heel vervelend uitpakken. Denk hierbij aan de werknemers die niet het juiste loon krijgen, maar ook aan de belastingdienst. Wanneer u uw financiële administratie en salarisadministratie niet op orde heeft, kan u dit duur komen te staan en wordt u wellicht wel onterecht aangeslagen door de belastingdienst en dat is natuurlijk niet wat u wilt.

 

U kunt zichzelf echter een hoop tijd en veel moeite besparen door te overwegen een professional in te huren die deze taken van u kan overnemen. Zo hoeven uw werknemers niet meer te wachten op hun salaris, want de meeste aanvragen zullen binnen 24 uur worden verwerkt en al snel daarna dus op de rekening van de werkgever staan. Voor u fijn en fijn voor uw werknemers.

 

Bovendien wordt er gebruik gemaakt van salarissoftware en dat zorgt ervoor dat u bovendien een heldere administratie heeft met alle gegevens op een plek. Deze kunt u zelf dan natuurlijk eenvoudig in zien maar ook bijvoorbeeld gebruiken voor uw belastingaangifte. Ook kunnen werknemers zelf hun loonstroken en jaaropgaven downloaden en printen indien gewenst. Zij krijgen dan zelf ook een inlog waarmee zij de eigen gegevens kunnen inzien. Voor eventuele vragen kunt u natuurlijk ook bij uw salarisadministrateur terecht.

http://www.cbbs.nl/