Ace Magazine
Image default
Eten en drinken

U bestelt uw brood online bij deze ambachtelijke bakker in Terneuzen

In de tijd waarin we nu leven kunt u veel producten online bestellen, zo ook uw brood en gebak. Bij Bakkerij De Bruijne, dé ambachtelijke bakker van Terneuzen en de nabije omgeving, plaatst u eenvoudig een bestelling via een van hun webshops of hun bestelapp voor Apple of Android. U heeft de keuze uit meerdere webshops, omdat iedere vestiging van deze ambachtelijke bakker, zowel in Terneuzen, Sluiskil als Sas van Gent, een eigen webshop heeft. Kies dus de webshop van de vestiging het dichtst bij u in de buurt.

Ophalen of bezorgen

U kunt de bestelling die u bij Bakkerij De Bruijne vóór 18.00 uur plaatst de volgende dag ophalen of bij u thuis laten bezorgen. Dit geldt alleen niet op zondag, want dan zijn de winkels gesloten. Kiest u voor thuisbezorging? Dan ontvangt u uw bestelling op maandag tot en met zaterdag voor 12.00 uur. Zo heeft u de mogelijkheid te lunchen met het heerlijke brood dat u bij deze ambachtelijke bakker uit Terneuzen bestelt. Bekijk tijdens het plaatsen van uw bestelling ook eens naar de lokale specialiteiten die deze bakkerij verkoopt. Kies voor 100% speltbrood dat vrij is van lactose en E-nummers of ga voor de allerlekkerste gevulde bolussen.

Bestel gluten- en lactosevrij gebak

Heeft u een voedselintolerantie of houdt u zich aan een bepaald dieet? Dat is voor deze ambachtelijke bakker uit Terneuzen geen probleem. In hun webshops vindt u een speciale categorie vol dieetproducten. Zo koopt u hier glutenvrij, zoutarm en koolhydraatarm brood. Ook verkopen ze suikervrije vlaaitjes en heeft u de keuze uit diverse lactosevrije en glutenvrije gebakjes. Heeft u geen allergieën maar heeft u wel een speciaal verzoek voor deze bakkerij? Neem dan contact met ze op met behulp van de contactgegevens op hun website. Wilt u een gelegenheidstaart bestellen voor een bijzondere verjaardag? Dan denken de medewerkers van de bakkerij graag met u mee.

Gerelateerde artikelen

Lekkere maaltijdrecepten op lekkeremaaltijd.nl

De cateraar in Dordrecht

Diëtist Haarlem inschakelen om af te vallen