Ace Magazine
Image default
Eten en drinken

Premulon – Wat helpt tegen een kater?

Wat helpt tegen een kater?

Omdat de gemiddelde Nederlander steeds meer alcohol drinkt, gaan er natuurlijk ook de vreemdste verhalen rond op het internet hoe een kater bestreden kan worden.

Rare suggesties die absoluut niet werken:

1) Er wordt beweert dat je de dag erop direct door zou moeten gaan met het nuttigen van alcohol. Dit werkt absoluut niet. Misschien wordt je er wel jolig van. Maar je stelt je kater hoogstens enkele uren uit.
2) Ook wordt er veel geroepen dat het drinken van ongeveer een liter cola op een lege maag in de ochtend zou helpen. Dit klopt deels, als je daarna lekker wilt nekken boven het toilet.
3) Dat je de dag erna tijdens je kater lekker tv moet gaan kijken. Probeer het eens je ogen rollen direct van je scherm af.

Kortom er staan een hoop suggesties op het internet die absoluut niet werken. Wel zijn er ook suggesties die je zeker eens zou kunnen uitproberen.

Methodes om een kater te verlichten:

1. Neem enkele zacht gekookte eieren.
2. Eet een goed gezond ontbijtje.|
3. Drink net nadat je wakker wordt in een roes direct enkele glazen water en blijf dit herhalen gedurende de ochtend.
4. Ga nog gewoon een aantal uurtjes slapen. ( dit is natuurlijk niet mogelijk als je andere verplichtingen hebt ).
5. Draag gedurende de periode dat je een kater hebt een zonnebril met donkere glazen.

Bovenstaand waren anno 2015 de meest  bekende methodes om je Kater voor zover mogelijk te verminderen. NU anno 2016 komt er een baanbrekende nieuwe methode. Uit nieuws komt naar voren dat het bedrijf Premulon later dit jaar met een anti kater pil komt. Dit product blijkt een multi purpose product. De pil is namelijk in tegenstelling tot de andere producten helemaal van Nederlandse bodem. Het product versnelt de afbraak van alcohol in het lichaam tot maar liefst 3x. Wil je meer weten over dit product en de uiteindelijke release. Of wil je gewoon met fikse korting in de pre-sale periode bestellen dan is het aan te raden om hun website in de gaten te houden.

https://premulon.nl/