Ace Magazine
Image default
Eten en drinken

Catering Dronten

Catering Dronten

 

Catering Dronten is er voor al je feesten en zakelijke bijeenkomsten. Heb je een zakelijke lunch of organiseer je een bedrijfsfeest voor je werknemers? Catering Dronten kan je helpen bij het organiseren van je lunch of feest. Het neemt je werk uit handen en biedt je een uitstekende service aan.

 

Samen met Catering Dronten kijk je naar je wensen en de mogelijkheden die Catering Dronten voor je in petto heeft. Voor zakelijke lunches of bedrijfsfeesten kent Catering Dronten uitstekende locaties die ze aankunnen bevelen. Met de jarenlange ervaring en vele events die ze op verschillende locaties hebben mogen organiseren, weten zij als geen ander welke locaties voldoen aan de eisen die een zakelijk lunch of feest stellen.

 

Of het nu om een receptie gaat of een buffet. Het eten wat geserveerd wordt is van uitstekende kwaliteit. Zo hebben ze koude en warme buffetten en kun je ook thema buffetten afnemen. Wil je liever een drie gangen menu? Ook dan wordt er gekeken naar wat jij die avond wilt. Kijk op de website voor meer informatie en informeer naar de prijzen www.drontencatering.nl .

 

Op de website vind je tal van mogelijkheden om van je feest een bijzonder moment te maken. Ook voor speciale gelegenheden zoals een bruiloft heeft Catering Dronten leuke ideeën en sfeervolle aankleding om deze speciale dag goed te laten verlopen. Het maakt niet uit wat je te vieren hebt, Catering Dronten maakt er wel iets bijzonders van.

 

En wist je dat Catering Dronten ook een goed doel ondersteund? Catering Dronten is de huiscateraar van Make a Wish. Deze stichting laat wensen in vervulling gaan van kinderen die aan een dodelijke ziekte lijden. Catering Dronten verwezenlijkt de catering van het feest wat voor hun wordt georganiseerd. Daarnaast biedt Catering Dronten ook het Make-a-Wish wensdiner aan. Catering Dronten komt dan bij jou aan huis een diner verzorgen en hierdoor is het mogelijk om donaties aan de stichting Make a Wish te doen.

 

Catering Dronten verzorgt niet alleen de juiste hapjes maar kan ook een breed scala aan drankjes serveren en kiest samen met jou de juiste drankjes bij het juiste hapje of maaltijd. Voor de echte liefhebbers is er tijdens een feest of etentje ook de mogelijkheid om een heuse wijnproeverij te organiseren. Bij de proeverij een sommelier bij die je alles kan vertellen over de verschillende wijnen zodat het niet alleen erg gezellig wordt maar ook een leerzame proeverij wordt.

http://drontencatering.nl/bedrijfscatering.html#anchor