Ace Magazine
Image default
Entertainment

Percussie workshop Rotterdam op locatie

Wilt u graag een leuke en interactieve percussie workshop in de omgeving van Rotterdam bijwonen, maar weet u niet waar u dit kunt doen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het geven van workshops op exotisch gebied en hier is het spelen van percussie ook een onderdeel van. Het lijkt misschien altijd zo makkelijk als je en percussieband ziet spelen, maar niets is echter minder waar. Tijdens een goede workshop percussie in Rotterdam zal u erachter komen dat het vinden van het juiste ritme behoorlijk moeilijk is en dat het combineren met de juiste muziek nog niet zo makkelijk is als dat het lijkt.

We organiseren de percussie workshops in Rotterdam op locatie en nemen alle benodigdheden met ons mee die u nodig gaat hebben tijdens de cursus. Het enige waar u voor hoeft te zorgen is een gezonde dosis energie, enthousiasme en leuke mensen. U kunt deelnemen aan een percussie workshop in Rotterdam met uw vrienden of familie, maar uiteraard ook met uw collega’s of medewerkers. Wilt u meer weten over de mogelijkheden met betrekking tot het volgen van een percussie workshop in Rotterdam? Kijk voor meer informatie op de website of neem contact met ons op.

Percussie workshop op locatie in Rotterdam

Wil jij graag een percussie workshop in Rotterdam organiseren voor vrienden of familie, medewerkers of je collega’s? Dan bent u bij onze organisatie aan het juiste adres. Heb jij zelf altijd al willen leren drummen of wil je werken aan de teambuilding van je bedrijf? Dan kan een workshop percussie in Rotterdam je hierbij helpen. Het is niet alleen bijzonder leuk om deze interactieve workshop met bekenden te volgen, maar ook nog eens ontzettend leerzaam. Naast het feit dat je meer respect krijgt voor percussiespelers, zal je een aantal vaardigheden van het vak ook zelf kunnen leren.

Bij het spelen van percussie draait het vooral om het vinden van het juiste ritme en dit combineren met de mensen om je heen. Dit is echter gemakkelijker gezegd dan gedaan en hier zal je dan ook achter komen tijdens een workshop percussie in Rotterdam. Wij komen graag bij je op locatie en nemen alle benodigdheden mee. Jij hoeft verder nergens voor je zorgen, alleen goed en enthousiast humeur!

Je kunt deelnemen met vrienden of familie, maar uiteraard ook met collega’s of medewerkers. Voor meer informatie over de mogelijkheden en prijzen verwijzen we je graag door naar onze website. Heb je een vraag? Neem dan gerust contact met ons op middels de gegevens op de contactpagina.

https://www.dancarinas.nl/percussie-workshop-rotterdam/