Ace Magazine
Image default
Entertainment

4 verrassende shotjes voor een geslaagd feestje

Wil je binnenkort een feestje geven? Dan moet je zorgen dat je lekkere shotjes in huis hebt! Op een geslaagd feesje mogen shotjes namelijk niet ontbreken. We geven je een handige shortlist voor je bezoek aan de slijterij. Dit zijn onze favoriete shotjes.

Flügel 

Al sinds jaar en dag is een shotjes Flügel populair op ieder feestje. Het is een drankje uit de jaren 90 waar veel mensen mee bekend zijn door het uitgaansleven. Het drinken van dit shotje doe je terwijl je het dopje van het flesje op je neus zet. Flügel is altijd goed om in huis te hebben en bij vrijwel iedereen valt het in de smaak. Prijs circa €8,95 voor 10 losse shotjes.

Dropshot

Wie kent het niet? Dit shotje doet het goed op elke party. Toegegeven, je houdt ervan of je vindt het niks. Een middenweg is er eigenlijk niet. Dropshot is goed verkrijgbaar, iedere slijterij heeft het wel staan. De lekkere dropsmaak is onmiskenbaar en een goede afwisseling tussen je bier of wijn. Kosten circa €12,50 voor een fles van 0,7 liter.

Oele

Het Oele shotje is nog niet zo heel erg bekend, maar wel geliefd bij de mensen die het kennen. Oele is gemaakt in de Achterhoek en de smaak ligt volgens sommigen een beetje tussen hoestdrank en jagermeister. Het is in ieder geval lekker zoet dus veel kan er niet aan schelen. Kosten: circa 13,95 voor een fles van 0,7 liter. Veel slijterijen verkopen dit niet, dus het beste koop je dit online via de oele website

Sourz

Dit shotje lijkt qua smaak heel erg op de oude bekende zure matten. Het leuke aan dit drankje is dat er glitters doorheen zitten voor een extra feestelijk effect. Ken je het niet? Dan is het zeker de moeite waard om het eens in huis te halen. Wij genieten er zelf regelmatig van en het zuurtje is een fijne smaak tussen de zoete drankjes door. Kosten: circa €13 voor een fles van 0,7 liter.