Ace Magazine
Image default
Energie

Je krijgt het weer warm dankzij de elektrische boilers van DAT

Je krijgt het weer warm dankzij de elektrische boilers van DAT.

 

Krijg jij jezelf ook zo slecht uit bed met die kou? Niks lekkerders dan meteen onder de warme douche te springen. Maar je wilt niet meteen kopzorgen hebben over de kosten van zo’n heerlijke weldadige douchebeurt.

Dat hoeft niet meer met een elektrische boiler van bijvoorbeeld het merk DAT. Want deze elektrische ketel is energiezuinig en heeft ook nog eens een mooi ontwerp.

We moeten straks allemaal toch allemaal van het gas af en die oude ketel is toch echt wel aan vervanging toe. Dus beter nu al meteen overstappen op een elektrische boiler.

De DAT elektrische boilers zijn in verschillende versies te verkrijgen en ook het aantal liters varieerd. Zo bestaat er van de DAT-Nofer Quality Pro een 50 liter boiler, een 80 liter boiler en een 100 liter boiler.

De DAT Nofer heeft 1500 Watt verwarmingselement die ervoor zorgt dat de boiler het water sneller opwarmt en ook houdt de dikke isolatiewand de warmte langer vast.

Dan is er nog de DAT Aparici Eficiente. 

Een prachtig plat en strak ontwerp met een diepte van slechts 28 cm.

De boiler heeft een A-label en is dan ook zeer energiezuinig. De DAT Aparici Eficiente heeft bovendien een zogenoemde Smart controller, heeft twee tanken met in elke tank een verwarmingselement.

Je kunt ook nog eens kiezen uit 800, 1200 of 2000 Watt. Handig als er niet veel stroom op de locatie aanwezig is, bijvoorbeeld op de camping of zomerhuisjes.

Er is van dit model een 30 liter een 50 liter een 80 liter en een 100 liter te verkrijgen.

De hekkensluiter is de DAT Aparici Eco Smart.

DEze elektrische boiler meet de eerste 7 dagen uw verbruik en regelt vervolgens zelf wanneer de beste tijd is voor het opwarmen van het water, op de meest energiezuinige manier uiteraard.

De boiler kan ook nog eens zowel horizontaal als verticaal gemonteerd worden en is lerverbaar in 50 liter, 75 liter en 100 liter.

Alle DAT boilers zijn zeer scherp geprijst en worden gemaakt in de EU.

Voor meer informatie over deze en andere elektrische boilers kunt u eens kijken op de website van elektrischeboiler.eu

https://elektrischeboiler.eu/DAT-Elektrische-Boilers

Gerelateerde artikelen

Geld besparen met zonnepanelen

Waarom wordt groene stroom goedkoper

Warmtepomp installatie: soorten warmtepompsystemen