Het gebruik van offshore kwaliteit RVS maken elektrische boilers Wesen onderhoudsvrij.

Het gebruik van offshore kwaliteit RVS maken elektrische boilers Wesen onderhoudsvrij.

  • september 25, 2020
  • 0 comments

Het gebruik van offshore kwaliteit RVS maken elektrische boilers Wesen onderhoudsvrij.

Elektrische boilers bestaan in feite uit niets meer dan een geïsoleerd vat met een verwarmingselement en een thermostaat. Simpel as that.

Het verwarmingselement in een elektrische boiler werkt natuurlijk op elektriciteit en warmt het water in de ketel op. 
Met de thermostaat regel je de temperatuur.

Het voordeel van een elektrische boiler is dat zoń apparaat overal geplaatst kan worden zo lang er maar water en elektriciteit aanwezig is. Er is geen rook afvoer nodig wat veel veiliger is want hierdoor is er geen kans meer op koolmonoxide vergiftiging.
 

Elektrische boilers ook voordelig in aanschaf.

Aangezien iedereen straks volledig van het gas af moet, is het tijd om over te stappen van een gas- naar een elektrische boiler voor het verwarmen van je douche, bad en kraanwater.

Het merk Wesen. Wesen termos electricos is ooit ontstaan door een groepje technisch specialisten welke werkzaam waren bij een fabriek van elektrische boilers die de mening deelden dat de boilers die op dat moment in productie waren technisch gezien wel wat verbetering konden gebruiken.

Wesen heeft nu een boiler gemaakt van offshore kwaliteit RVS, dit maakt deze boilers nagenoeg onderhoudsvrij en zijn ze te verwarmen naar 85 graden!

De boilers van Wesen zijn te verkrijgen op de website van elektrischeboiler.eu en vandaag besteld is morgen in huis! 

De elektrische boilers worden geleverd inclusief een muurbeugel en een KIWA gekeurde inlaatcombinatie.Ze zijn te verkrijgen van 30 t/m 300 liter. 
Er is ook nog een ECO serie te koop van dit zelfde merk op deze website.

 

De elektrische boiler Wesen ECO Flat heeft het hoogst haalbare energie label op dit moment verkrijgbaar; label A/B, de boilers plat, hebben een dubbele tank met in elke tank een verwarmingselement met eigen anode. 
Dit maakt dat het water supersnel is opgewarmt, plus het water kan zijn warmte langer behouden doordat er minder menging is met het inkomende koude water.

De ECO Flat is uitgerust met een zelflerende ECO controller, deze controller houdt een bepaalde periode je huishoudgewoontes bij en warmt slechts op wanneer het nodig is. Dit maakt de boiler enorm energiezuinig

 

Voor alle verdere informatie en voor andere merken elektrische boilers of cvś, kijk dan eens op de website van elektrische boiler.eu

 

 

https://elektrischeboiler.eu/ariston-velis