Ace Magazine
Image default
Electronica en Computers

Een goede bedrijfsbeveiliging is belangrijk voor uw bedrijf

Een goede bedrijfsbeveiliging wordt steeds belangrijker voor uw bedrijf. De economie verandert en er zijn steeds meer medewerkers verspreid over de dag op kantoor. Daarnaast kan ook een bedrijfsuitbreiding een slim moment zijn om te kijken naar uw bedrijfsbeveiliging. Met meer medewerkers of meerdere filialen voldoet de oude bedrijfsbeveiliging wellicht niet meer. Het is daarbij van belang dat u werkt met goede toegangscontrolesystemen. Een goede manier om deze veiligheid te garanderen is met biometrie. Door het gebruik van vingerafdrukken kan er niet gefraudeerd worden en heeft u ook niet te maken met toegangspassen die kwijt kunnen raken.

Op de toegangscontrolesystemen van EasySecure kunt u rekenen

Als u op zoek bent naar betrouwbare bedrijfsbeveiliging loont het zeker de moeite de producten van EasySecure te bekijken. Zij hebben zich vanaf de oprichting in 2005 volledig toegelegd op biometrie en zijn daardoor de expert op dit gebied. Naast toegangscontrolesystemen kunt u bijvoorbeeld ook de systemen koppelen met een tijdsregistratie, aanwezigheidsregistratie of een projectregistratie. Zo weet u precies wie er op welk moment in uw bedrijf aanwezig is (geweest). Alle gegevens worden digitaal opgeslagen en zijn dus gemakkelijk in te zien. Ook het bijhouden van de bezoekers van uw bedrijf wordt hierdoor gemakkelijker.

Al vele tevreden klanten gingen u voor

Het succes van een bedrijf is onder meer af te meten aan het aantal tevreden klanten. En met meer dan 10.000 tevreden klanten kan wel gezegd worden dat EasySecure een zeer succesvol bedrijf is. Ze zijn internationaal actief in ruim 20 landen en kregen al meerdere prijzen op het gebied van innovatie. Of uw bedrijf nu een enkele of enkele honderden filialen heeft, u vindt hier de geschikte bedrijfsbeveiliging voor uw bedrijf. Voor meer informatie kunt u de producten op de website bekijken. Bij vragen of voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen.