Ace Magazine
Image default
Electronica en Computers

De leukste VR spellen

VR, oftewel Virtual Reality, is in de afgelopen jaren een stuk populairder geworden. Virtual Reality is een zeer realistische manier waarop je bijvoorbeeld films kunt kijken of games kunt spelen. Het lijkt nog echter dan 3D en het sleurt je mee in de gebeurtenis. Steeds meer producenten van games beginnen zich ook te richten op de productie van VR-games. Voor het gehele proces van een game ontwikkelen kun je terecht bij https://stickylock.com/game-publishing/. Door de jaren heen zijn er veel verschillende vR-games ontwikkeld. Hieronder vindt je de leukste VR spellen.

Arizona Sunshine

Arizona Sunshine is een game die al een aantal jaar bestaat, maar zeer populair is om met VR te spelen. Als je van actie en fictie games houdt kan het een ideale VR-game voor je zijn. Het spel is speciaal ontwikkeld voor VR. Ook voor informatie over hoe je zo een spel zoals Arizona Sunshine kunt ontwikkelen kun je gerust terecht bij de specialisten van https://stickylock.com/game-publishing/. De bedoeling van het spel Arizona Sunshine is in principe vechten tegen zombies en deze uitschakelen. Je kunt het spel alleen spelen, maar ook samen met vrienden.

Super Hot

Super Hot is een populair VR spel waarin het bijzondere is dat je je zowel moet focussen op zeer goede strategieën als op de chaos om je heen. In het spel moet je zelf doorgaan als je wilt dat de tijd ook doorgaat. Er komt veel nadenken bij kijken en het spel vereist een zeer goede focus. In tegenstelling tot veel andere spellen is het oppakken van wapens niet even snel gedaan. Voor velen is het een van de moeilijkere VR spellen.

Space Pirate Trainer

Net als veel andere VR spellen is ook Space Pirate Trainer een actiespel. Je moet vechten om te overleven. Hiervoor kun je veel verschillende wapens nodig hebben, maar die kun je dan ook vinden en gebruiken. Het is de bedoeling dat je laserstralen ontwijkt en richting de zogenaamde hall-of-fame gaat. Onderweg ben je gewapend en schakel je je vijanden uit. Je ervaart het spel door middel van de VR als zeer realistisch en het spel zorgt dat alles net echt is voor je.