Ace Magazine
Image default
Dienstverlening

Welke hostingpartijen uit Amerika zijn goed om te gebruiken?

Bluehost is nog steeds een grote populaire speler in Amerika

WordPress is nog steeds de meest populaire websitebouwer en het in Utah gevestigde webhostingbedrijf Bluehost is de voorkeurspartner van WordPress. Bluehost doet het goed om prijzen en functies in evenwicht te houden voor minder ervaren bedrijven, terwijl het veel opties biedt voor geavanceerdere gebruikers. De goedkope hostingpakketten beginnen met een zeer redelijk ‘eenvoudig’ plan, gericht op thuisgebruikers.

WordPress-abonnementen zijn uiteraard duurder, maar er zijn voordelige introductietarieven beschikbaar. Daarmee krijgt u een geautomatiseerde setup voor WordPress, evenals andere populaire apps via een door Mojo Marketplace aangedreven systeem. Bovendien is er een op cPanel gebaseerd gebied, dus als je weet wat je doet, kun je dingen aanpassen.

Je hebt een gratis domein als je voor Bluehost hosting kiest

Bluehost geeft je ook een gratis domein en biedt een gratis op Weebly gebaseerde website builder om een ​​site tot zes pagina’s te maken, hoewel de website sjablonen niet zijn inbegrepen. Houd er rekening mee dat geen van de pakketten SSL bevat, maar certificaten zijn beschikbaar als invoegtoepassing.

Met geweldige klantenservice die ook wordt aangeboden, zorgt dit voor krachtige, veelzijdige, gebruikersvriendelijke webhosting – met aanpassingsopties voor de meer veeleisende gebruiker.

Hostgator heeft ook een aantal interessante hostingpakketten

Als het gaat om goedkope webhosting, is het Hatchling-plan van HostGator onze eerste keuze. Het bekende in Dallas gevestigde bedrijf biedt een indrukwekkend aantal onbeperkte functies in zijn standaard Hatchling-plan: er zijn geen grenzen aan bandbreedte, webruimte, subdomeinen, MySQL-databases, FTP- en e-mailaccounts. 

Er is ook een WordPress-installatie met één klik, cPanel-gebaseerd sitebeheer en een 99,9% ‘uptime’-garantie voor zowel server- als netwerkfouten; plus 24/7 klantenservice, en $ 100 (ongeveer £ 75) aan Google en Bing Ads credits.

Zoals je zou verwachten met een goedkoop hostingplan, kun je maar één website draaien op het Hatchling-plan. En je krijgt ook geen jaar een gratis domeinnaam. Maar we houden van de superlage prijzen en de gratis overschrijvingen voor nieuwe accounts binnen de eerste maand nadat je je hebt aangemeld. Een geld-terug-garantie van 45 dagen betekent dat als u niet tevreden bent met de service, u deze kunt annuleren.

https://www.webhost4you.nl/