Trouwfilm

Trouwfilm

  • juni 22, 2016
  • 0 comments

Wij gaan binnenkort trouwen en willen graag een trouwfilm laten maken. Maar niet zomaar een, wel een van professionele kwaliteit. Wij willen graag trouwen tijdens mooi weer en dan een heel mooi filmpje voor ons laten maken, zodat we dat later met trots kunnen terug kijken. We zijn al een hele tijd samen en heb haar laatst ten huwelijk gevraagd en nu gaan we over een paar maandjes trouwen. We willen graag alles ruim van te voren geregeld hebben en daarom beginnen we nu al met zoeken. Zo dat we er zeker van zijn dat we alles op en top geregeld hebben en er niets fout kan gaan. Nu zijn we op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf zodat onze trouwfilm net zo perfect kan worden als de rest van onze bruiloft. Heb je suggesties? Dan verneem ik dat graag van je in een reactie onder dit blogje, of stuur een mailtje naar het desbetreffende mailadres.

ArtVideo.nl

Wij zijn gaan Googelen om een goed bedrijf uit te zoeken voor onze film. Al snel kwamen we uit op de website Artvideo.nl. Dit bedrijf is gespecialiseerd in trouwfilms en zorgt voor een uitstekende kwaliteit films. Het bedrijf doet overigens ook aan bedrijfsfilms, misschien dat dat op een ander moment nog goed uit komt. Maar om een goede trouwreportage te laten maken heb je natuurlijk het een en ander nodig. Gelukkig heeft Artvideo hier de nodige apparatuur en voorwerpen voor. Wij hebben contact gezocht met het bedrijf en ze willen ons graag helpen met het maken van de film.

 

Resultaat

We zijn heel gelukkig met het resultaat. Het bedrijf heeft een fantastische film voor ons gemaakt en we kunnen met trots terugkijken op onze bruiloft. Alles verliep vlekkeloos! Wij denken dat artvideo.nl het bedrijf is dat de beste trouwfilms kan maken voor iedereen. Dus mocht jij nou ook zo’n leuke, mooie en kwalitatief goede trouwfilm willen laten maken, dan raad ik jou artvideo.nl aan!