Ace Magazine
Image default
Dienstverlening

Hulp met inboedel opruimen

Als een alleen wonend familielid komt te overlijden, dan blijven nabestaanden achter met een huis vol inboedel en andere spullen. Er wordt dan van u verwacht dat u het huis leegruimt, zodat het snel weer verhuurd of verkocht kan worden. Als het gaat om een huurappartement via een woningbouwvereniging of zorginstelling, dan moet dit vaak binnen een week gebeurd zijn. Daarbij wordt meestal de eis gesteld dat de huurwoning in oorspronkelijke staat wordt teruggebracht. Ook een koopwoning verkoopklaar maken kan maar beter zo snel mogelijk gebeuren.

Flexibel schema

Als u als nabestaande verantwoordelijk bent voor het opruimen van de inboedel van uw dierbare, dan kan dit behoorlijk wat stress opleveren. Misschien bent u om welke reden dan ook helemaal niet in staat om een woning leeg te ruimen. Dit is immers een zware klus, zowel lichamelijk als emotioneel gezien. Daarom staat het team van Inboedel Opruimen.com klaar om deze taak van u over te nemen. Wij werken snel en efficiënt, maar houden daarbij ook rekening met de emotionele waarde die u hecht aan bepaalde spullen. Een flexibel schema stelt ons in staat om elke woning binnen zeven dagen leeg en bezemschoon op te leveren. 

Helpende hand

Door de hulp van ons professionele team in te schakelen, kunt u zich bezig houden met andere belangrijke zaken die geregeld moeten worden. Er valt een last van uw schouders en u weet zeker dat de woning op tijd leeg is. Zo blijft u niet zitten met een extra maand huur die betaald moet worden. Tijdens het appartement leegruimen wordt respectvol omgegaan met alle spullen van uw dierbare. Inboedel Opruimen.com zal hier nooit van profiteren door ze te verkopen. Alles zal netjes opgeruimd en verwerkt worden. Neem vandaag nog contact met ons op en wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

http://www.inboedelopruimen.com/