Ace Magazine
Image default
Dienstverlening

Hoe u uw haar thuis kunt verven totdat u de salon weer kunt bezoeken

Heb je plotseling het besef gehad dat je een reis naar de salon zou moeten maken midden in de lockdown van het Coronavirus? Geen paniek. Je eigen roots uitzoeken kan toch niet zo moeilijk zijn? Hoewel het thuis verven van je haar altijd een optie is geweest (we hebben allemaal wel eens een nachtmerrie gehad met een verfdoos…), hebben producten voor thuis een lange weg afgelegd in de afgelopen jaren. Hoewel we niet noodzakelijkerwijs aanraden om je haar thuis te verven, moet het wel, en als je echt niet kunt wachten totdat dit allemaal voorbij is, hebben we een aantal tips verzameld over hoe je dit veilig en met succes kunt doen.

Moet je nu echt je haar verven?

Vraag jezelf dit af, is het nodig? Iedereen die ooit naar hun kapper is gegaan nadat ze hun haar in een doos hebben geverfd, weet dat de algemene consensus over het verven van dozen er een is die vaak wordt afgekeurd. Professionals raden het over het algemeen niet aan, en misschien met een goede reden.

Bekijk voordat je naar de doos grijpt onze handige tips om te voorkomen dat je haarverf vervaagt.

Gelukkig voor ons zijn er een paar vervangers op de markt die je misschien kunnen helpen totdat je weer in de salon mag. De L’OREAL root touch-up sprays zijn een godsgeschenk en een product dat we hier bij Milk + Blush vaak gebruiken. Op zijn minst helpen ze je wortels voorlopig te verhullen. Dit is een geweldige snelle oplossing voor isolatie – goedkoper, gemakkelijker, minder schadelijk en veel minder kans om fout te gaan dan naar de kleurstof te grijpen! Om nog maar te zwijgen van het feit dat het volgen van de touch-up sprayroute het leven van de professional veel gemakkelijker zal maken als je teruggaat naar de salon. We hebben allemaal per ongeluk de verkeerde kleurstof gekocht, waardoor er soms banden in het haar kunnen ontstaan door het aanbrengen van onjuiste tonen. Een andere optie om dit op te lossen kunnen goedkope hairextensions zijn in plaats van het kopen van verf. 

Krijg een telefonisch consult

Veel salons beginnen een telefonisch consult aan te bieden dienst voor advies. In deze gevallen kunt u de exacte tinten horen die ze voor u in het bestand hebben en zullen ze u waarschijnlijk aanbevelen om bij een salongroothandel te kopen. Sommige salons gaan hiermee nog verder en bieden online masterclasses aan over het aanbrengen van kleurstof en andere producten, en het op maat mengen van kleurstoffen voor bezorging of afhaling in de salon, een voorbeeld hiervan is het bedrijf TMhair. Het is altijd de moeite waard om je kapper te bellen, je weet nooit wat voor handige oplossingen ze voor je in petto hebben. Als ze je begeleiding kunnen bieden, neem die dan! Kleine, lokale salons gaan op zoek naar creatieve manieren om in contact te blijven met hun klanten terwijl hun deuren gesloten zijn.

 

https://tmhair.nl/shop/extensions/goedkope-hairextensions/