Ace Magazine
Image default
Dienstverlening

Ga voor een rieten dak

Droomt u er al een tijdje van om een rieten dak op uw huis te laten leggen? Deze droom kan nu werkelijkheid worden! Hiervoor schakelt u de hulp in van Van den Bergh Rietdekkers. Zij gaan voor u aan de slag met het aanleggen van uw rieten dak. Hiervoor gebruiken zij enkel en alleen kwaliteitsriet. Dit riet is afkomstig van riettelers en rietleveranciers met wie zij al jaren goed samenwerken. Vakmanschap en betrokkenheid staan bij dit bedrijf centraal. Ze zijn trots op wat zij doen en gaan voor een nauwe samenwerking. Ontdek vandaag nog wat zij voor u kunnen betekenen.

Minimale dakhelling voor een rieten dak

Een rieten dak laten aanleggen doet u niet zomaar. Hiervoor schakelt u de hulp in van professionele dakleggers die uw dak voorzien van riet. U wilt natuurlijk wel weten hoe lang uw nieuwe dak mee gaat. Dit wordt bepaald aan de hand van verschillende factoren. Een van deze belangrijke factoren is de dakhelling. Hoe steiler uw dak is, hoe langer het riet meegaat. Het ideale uitgangspunt van een dak is minimaal 45 graden, wanneer u riet wilt gebruiken als dakbedekking. Wanneer uw dak niet steil genoeg is, zijn er verschillende en voldoende mogelijkheden om dit aan te passen. Op deze manier kan iedereen genieten van een prachtig dak van riet.

Laat uw dak plaatsen door deze medewerkers

Ziet u het wel zitten om een rieten dak te laten plaatsen op uw woning? Dan gaan de medewerkers van Van den Bergh Rietdekkers graag voor u aan de slag. Neem hiervoor contact op met het bedrijf en ontdekt direct wat de mogelijkheden zijn. Heeft u eerst nog wat vragen over de producten of de diensten die zij aanbieden? Ook dan neemt u contact op met het bedrijf. Zij vertellen u graag alles over het aanbod en wat zij hierin voor u kunnen betekenen. Ze geven graag antwoord op al uw vragen en voorzien u van een passend advies. Wacht niet langer en bel direct!

https://www.rietwerk.nl/