Ace Magazine
Image default
Dienstverlening

Ervaringen met glazenwasser Zoetermeer

Laatst heeft SOC Facilitair glazenwasser Zoetermeer, mijn ramen van de flat gewassen. Ik ben huismeester van de Stadthouderring in Zoetermeer en dingen zoals onderhoudt mag ik allemaal regelen. Natuurlijk is het begrijpelijk dat ik zelf niet de ramen kan wassen van de flat met meer als 10 verdiepingen. Ik ben dus opzoek gegaan naar een glazenwasser in Zoetermeer. Ik was opzoek naar een glazenwasser welke regelmatig de ramen kan onderhouden. Want ik wil graag dat de flat er netje en verzorgt uitziet, want dat trekt eventuele nieuwe bewoners, want een eventuele nieuwe bewoner wilt niet in een vieze en onverzorgde flat wonen. Geheel begrijpelijk, al zeg ik het zelf! Lees in deze blog, wat ik allemaal voor acties ondernomen heb en wat ik van het was resultaat vindt. Want SOC Facilitair heeft inmiddels de ramen al eens gewassen!

Waarom glazenwasser Zoetermeer

Via een zoektocht op internet ben ik bij glazenwasser Zoetermeer terecht gekomen. Na het bekijken van een aantal websites en het vergelijken van de prijzen vond ik de prijs kwaliteit verhouding van SOC Facilitair het beste! Zij bieden naast glazenwasser nog meer diensten aan. Hierbij moet je denken aan glasbewassing, gevelreiniging, vloeronderhoud en dakgoot reiniging. Maar de belangrijkste dienst en waar zij zich het meest mee bezig houden is SOC Facilitair.

Ervaring met SOC Facilitair

De ervaring met glazenwasser Zoetermeer is super. Het duurde misschien even met het wassen omdat de flat namelijk super groot is, maar het resultaat mag er echt wezen! De ramen waren na de was beurt super schoon en netjes gewassen. Waar ook de gastvrijheid en de werkwijze van de glazenwassers was om over naar huis te schrijven. Ik heb inmiddels besloten om de flat regelmatig schoon te laten maken door SOC Facilitair want nogmaals, de prijs kwaliteit verhouding is super! Zoek jij een glazenwasser Zoetermeer? Kijk eens op soc-facilitair.nl.