Ace Magazine
Image default
Bedrijven

Vindt bij Otis een goed opgeleide en fijne verloskundige Den Haag

Verloskundige Den Haag die kwaliteit en passie voor het vak combineert

Deze verloskundigenpraktijk is aangesloten bij de beroepsorganisatie KNOV en bij het Kwaliteitsregister. Voor de kwaliteit van de zorg is dus alle aandacht. De drie verloskundigen van Verloskundigenpraktijk Otis zijn zich daarnaast zeer bewust van de persoonlijke kant van een zwangerschap. Zoekt u een verloskundige in Den Haag die niet alleen aantoonbare kwaliteit levert, maar ook een prettige, persoonlijke begeleiding op maat geeft? Kom dan langs voor een vrijblijvend gesprek en ontdek of er een klik is.

Otis: complete verloskundige zorg in Den Haag

Meteen als u stopt met voorbehoedsmiddelen en zwanger wilt worden, dan is het verstandig om foliumzuur te nemen. Voor deze en andere adviezen over leefstijl en zwangerschap bent u van harte welkom bij Otis, desgewenst al voordat u in verwachting bent. Verloskundigenpraktijk Otis bestaat uit vier ervaren verloskundigen, Marjet Oostveen, Myriam van de Pas, Lianne Smit en Veronique Reitz. Veronique is niet alleen verloskundige Den Haag, maar is daarnaast ook gespecialiseerd in het begeleiden van stellen met een kinderwens.

Verloskundige Rijswijk waar uw wensen belangrijk zijn

Een bevalling is een bijzondere gebeurtenis. Wilt u zich op een fijne manier voorbereiden op de komst van uw kindje en heeft u een goede verloskundige Rijswijk nodig? Bij Otis is het de gewoonte om samen rustig in gesprek te gaan om de mogelijkheden, wensen en bijzonderheden door te nemen. De vier verloskundigen van de praktijk hebben samen honderd jaar ervaring en werken nauwgezet samen om u zo goed mogelijk bij te staan. Zo bent u verzekerd van vertrouwde hulp en een veilige plek als u gaat bevallen.

Deze kleinschalige verloskundigenpraktijk heeft meerdere spreekuurlocaties. Zo is er altijd een adres bij u in de buurt, of u nu in Den Haag, Rijswijk, Wateringen of een andere randgemeente woont. Zoekt u een praktijk voor verloskundigen in Den Haag waar een gezellige, ongedwongen sfeer heerst? Otis Verloskundigen heet u van harte welkom!

https://verloskundigenpraktijkotis.nl/