Ace Magazine
Image default
Bedrijven

Vervoer naar het vliegveld: wat zijn uw beste opties?

Als u op vakantie gaat, maar nog geen vervoer heeft naar het vliegveld, dan kunt u kiezen uit meerdere opties. De meeste populaire mogelijkheden zijn het nemen van de trein, de bus en een taxibus reserveren. Nu heeft ieder zijn eigen voor- en nadelen, zoals hieronder verder zal worden bekeken.

Naar het vliegveld met de trein

Voornamelijk voor de mensen die ver van het vliegveld af wonen, is het ideaal om met de trein naar het vliegveld te reizen. De trein komt aan en vertrekt (meestal) op exacte tijdstippen, waardoor u zelf goed kan kiezen hoe laat u ongeveer moet vertrekken, wat betekent dat u niet meer te laat zult komen voor uw vlucht. Nu zijn er natuurlijk ook uitzonderlijke situaties, zoals een ongeluk op het spoor, wat ervoor kan zorgen dat de trein waarmee u reist wordt verlaat. De trein is ook een van de opties die niet al te duur zijn, maar als u echt op een smal budget reist, dan zijn er andere opties.

Reizen per bus

Zo kunt u bijvoorbeeld ook reizen met de bus. Dit is vaak goedkoper dan het reizen met de trein, maar daar staat wel een langere reistijd tegenover. Hierdoor is het voornamelijk een goede optie als u dichtbij het vliegveld woont. Daarnaast is het niet erg handig om met veel bagage de bus in te gaan. Dit zal dus voor de hevig bepakten een minder optimaal vervoersmiddel zijn.

Een taxibus reserveren

Als laatste kunt u gebruik maken van de taxi. Deze kan u vanuit elke plek in het land naar het vliegveld brengen, maar de prijs kan flink oplopen als u ver wilt reizen. Ook dit is dus vooral een goede optie als u dichtbij het vliegveld woont. Daarnaast is het ook een goed alternatief voor zij die zelf willen bepalen hoe laat ze vertrekken, in plaats van gebonden te zijn aan de tijdschema’s van het openbaar vervoer.

https://denhaagtax.nl/groepsvervoer