Ace Magazine
Image default
Bedrijven

Transport en opslag van uw koel- en diepvriesgoederen

De Frigo Group is een betrouwbare partner als het gaat om diepvriesopslag en diepvriestransport. Daarbij werken we altijd volgens de Frigo-filosofie: vlot, klantvriendelijk, efficiënt, veilig en duurzaam. Als dat geen vertrouwen geeft?

Vriesopslag bij de Frigo Group
De Frigo Group is ISO 22000- IFS- en HACCP-gecertificeerd. U kunt er bij ons dus altijd op vertrouwen dat uw diepgevroren goederen onder de juiste condities worden opgeslagen. Voor de vriesopslag werken we vanuit twee vrieshuizen in Nederland. Er zijn ongeveer 65.000 palletplaatsen beschikbaar in onze vrieshuizen in Nieuw-Vennep en ’s-Heerenberg. Voor uw levensmiddelen hebben we dus meer dan genoeg ruimte. In onze vrieshuizen is een temperatuur van +5 graden tot -26 graden mogelijk. We controleren de temperatuur 24/7 zodat de kwaliteit van uw producten altijd optimaal blijft.

Een echte specialist in geconditioneerd vervoer
De opslag van uw diepvriesgoederen is de eerste stap. Maar wat als u het vlees, de patat frites of de diepgevroren groenten naar uw klant wilt transporteren? Ook tijdens het vervoer is het essentieel dat de condities optimaal zijn. Ook het geconditioneerd vervoer kunt u overlaten aan de specialisten van de Frigo Group. Wij rijden namelijk dagelijks met diepvries vrachtwagens naar diverse bestemmingen in Europa. Dus of uw diepgevroren goederen nu naar België, Spanje of Scandinavië moeten: bij de Frigo Group zit u altijd goed. Zelfs als u maar één of twee pallets wilt vervoeren, hebben we een mooie oplossing voor u. We bundelen namelijk de verschillende goederenstromen van het koel- en diepvriestransport waardoor de kosten laag blijven. Wilt u meer informatie over het diepvriestransport van de Frigo Group? Of wilt u gebruik maken van onze vriesopslag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

http://www.frigogroup.com/