Ace Magazine
Image default
Bedrijven

Snel van overtollige kilo’s af

Voor veel mensen was het laatste jaar niet optimaal als het op sporten aan komt. Veel sportscholen, sportvereniging en andere clubs waren gesloten. Sommige mensen gingen lekker buitensporten, maar het weer in ons kikkerlandje zit al het hele jaar niet mee. Nu zijn sommige mensen toch aardig wat kilo’s aangekomen. Terwijl we eigenlijk wel kunnen concluderen dat gezondheid voorop staat. Dit is iets wat we vooral het laatste jaar geleerd hebben, maar toch zijn er velen die zich hier niet aanhouden. Dit is ook niet gek onze samenleving is steeds meer online aanwezig en mensen komen soms de deur niet uit. Als je de deur niet uitkomt betekend dat dus dat je ook niet veel beweegt en dus veel aankomt. We hebben daarom een aantal tips voor jullie op een rij gezet, zodat je de pandemie kilo’s eraf kan branden.

Bewegen

Goed de meest voor de hand liggende optie is natuurlijk meer bewegen. Door alleen maar te zitten de hele dag ga je die extra kilo’s niet eraf halen. Door gewoonweg twee keer per dag te kiezen om een halfuur te gaan wandelen kan je al veel vet verbranden. Je hoeft niet gelijk een marathon te rennen of te lopen, maar zolang je meer beweegt zal je ook verandering zien.

Vasten

Een steeds populairder fenomeen is dat mensen gaan vasten. Vasten houdt in dat je voor een grote periode per dag niks eet. De bekendste vast techniek is intermittent fasting dit is een manier van vasten waardoor je lichaam meer vet verbrand. Bij intermittent fasting ga je voor 16 uur per dag vasten. In deze periode eet je dus niks en krijg je niks van suiker of melk binnen. In de overige 8 uur per dag kan je eten en drinken wat je wilt.

Vetverbrander

Je kan ook kiezen om een vetverbrander te gaan gebruiken. Een vetverbrander komt vaak in potje en hier zitten allerlei stoffen in, waardoor je sneller vet gaat verbranden. Vaak zit er in een vetverbrander cafeïne en chroom, waardoor je sneller vetverlies zal ervaren.

https://kossonutrition.nl/product/fatburner/