Ace Magazine
Image default
Bedrijven

Praktijk Otis: verloskundige Den Haag met een prettige, deskundige aanpak

Bent u op zoek naar een goede verloskundige in Den Haag of Rijswijk? Kom dan vrijblijvend kennismaken met Verloskundigenpraktijk Otis om te ervaren of het klikt. Het team van drie verloskundigen en een vaste waarneemster beschikt over een jarenlange ervaring en geeft u graag de ondersteuning die bij u past. Door een goede voorbereiding voelt u zich meer ontspannen en kunt u de bevalling vol vertrouwen tegemoet zien.

Verloskundigenpraktijk in Den Haag met een goed opgeleid team

Het team van Verloskundigenpraktijk Otis bestaat ten eerste uit Marjet Oostveen. Zij is sinds 1984 gediplomeerd verloskundige Den Haag en heeft daarnaast ook opleidingen op het gebied van diëtiek, voeding en massage gedaan. Verloskundigen Myriam van de Pas en Veronique Reitz hebben beiden al sinds de jaren negentig ervaring met het vak waarin zij zijn afgestudeerd, waarbij Veronique ook in Frankrijk gewerkt heeft. Hebben u en uw partner behoefte aan begeleiding bij uw kinderwens? Veronique beschikt over de juiste opleiding om u bij dit traject te ondersteunen.

Verloskundige Rijswijk: altijd een spreekuurlocatie bij u in de buurt

Het team van verloskundigen heeft een vaste waarneemster, Aljenshka Howell. De spreekuren vinden gedurende vier dagen plaats op vijf locaties in Den Haag en desgewenst is ook een avondspreekuur mogelijk. Zoekt u een betrokken verloskundige Rijswijk? Dan is Verloskundigenpraktijk Otis u graag van dienst. De verloskundigen en waarneemster staan u met raad en daad bij en hebben een gedegen kennis van hun vak. Zij zijn zich daarnaast ook bewust van de persoonlijke kant van een zwangerschap en hebben een goed luisterend oor voor uw wensen en zorgen.

De beste verloskundige in Den Haag voor u en uw partner zijn. Dat is het doel van Verloskundigenpraktijk Otis. Zodat u de zorg niet alleen als professioneel, maar ook als prettig en persoonlijk ervaart!

https://verloskundigenpraktijkotis.nl