Ace Magazine
Image default
Bedrijven

Prachtige keuken en tafel producten van Imbarro Home & Fashion

Ben jij op zoek naar leuke producten die jouw keuken en tafel net dat extra’s geven? Neem dan eens een kijkje in de categorie “Keuken & Tafel” op de website van Imbarro Home & Fashion. Hier hebben wij een uitgebreid assortiment met de leukste accessores om jouw keuken en tafel net dat beetje extra sfeer te geven.

Bekijk ook onze andere producten

Bekijk onze geweldig leuke tafelkleden eens, in zeer veel verschillende kleuren. Of misschien zijn onze prachtige keukendoeken, pannenlappen of theedoeken iets voor jou? Neem snel een kijkje in ons uitgebreide assortiment en geef wat kleur aan jouw interieur.

Altijd een mooi gedekte tafel

Door de keuken en tafel producten van Imbarro heb jij altijd een mooi gedekte tafel in huis. Dit is natuurlijk super leuk tafelen met vrienden, familie of met het gezin. Naast de pannenlappen en keukendoeken hebben wij ook nog hele andere leuke producten voor op tafel. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kleine visschaaltjes in een vrolijk en uniek design, waar je bijvoorbeeld lekkere hapjes, borrelnootjes of ander lekkers in kunt doen.

Onze producten inkopen als winkelier

Ben jij een winkelier en wil jij graag onze producten, de producten van Imbarro Home & Fashion, in jouw winkel verkopen? Geen probleem! Maak dan nu een afspraak om langs te komen in onze showroom in Apeldoorn of vraag een gratis en vrijblijvende “dealers” account aan op onze website. Wanner wij jouw aanvraag binnen krijgen, zullen wij je accepteren zodat jij toegang krijgt tot onze “dealers” website. Deze is speciaal ingericht voor winkeliers, zodat wij het de winkels nog extra gemakkelijk te maken om de Imbarro Home & Fashion producten in te kopen.

Maak nu een afspraak voor een bezoek aan onze showroom

Mocht je eens kennis willen maken? Neem dan gerust contact op via de website, via de mail of via de telefoon. We zullen dan een kennismakingsgesprek inplannen, zodat wij elkaar kunnen leren kennen, wij jou alles over Imbarro Home & Fashion kunnen vertellen en uiteraard kunnen wij dan de mogelijkheden bespreken. Zien we je snel in Apeldoorn?

https://www.imbarro.nl/wonen-accessoires-woondecoratie/keuken-tafel.html

Gerelateerde artikelen

Wat zijn WiFi LED lampen?

Kwalitatieve herenschoenen

Houten paardenstal kopen