Ace Magazine
Image default
Bedrijven

Op reis gaan en je spullen vergeten

Je wekker gaat al vroeg in de ochtend. Terwijl je je laatste spulletjes nog aan het inpakken bent, hoor je je twee ruziënde huisgenoten in de keuken. Je kijkt op de klok en constateert dat de gezette taxichauffeur ruim te laat is. Je moet bijna kokhalzen van de geur van munt en tabak in de taxi, maar je komt veilig aan op het vliegveld. Wat espresso’s en diepe zuchten later, zit je eindelijk in het vliegtuig. Terwijl het toestel zich klaarmaakt om op te stijgen, bedenk je je dat je thuis nog een tasje hebt liggen met spulletjes voor je vakantie. Dit is een rampscenario wat je vast bekend voor komt.

Wat vergeet je makkelijk als je op reis gaat?

Een groot deel van de bevolking lijkt haast niet zonder telefoontje te kunnen. De telefoon ligt vrijwel altijd binnen handbereik. Wat echter wordt vergeten, zijn telefoonladers. Een lader kopen in het buitenland is niet aan te raden. Het is dan ook belangrijk dat je je lader echt inpakt en meeneemt. Zorg er sowieso voor dat je telefoon veilig blijft. Dit doe je het beste door telefoonhoesjes Samsung te gebruiken. Zo beperk je eventuele schade zoveel mogelijk. Leg je lader en telefoonhoesjes Samsung dus vlak voor je vertrekt even apart, zodat je zeker weet dat je ze meeneemt. Zonnebrillen worden ook regelmatig vergeten. Ben je brildragend of gebruik je lenzen? Bewaar je zonnebrillen dan bij je lenzen en bril. Zo heb je alles bij elkaar in een tasje zitten. Bij tandenborstels kun je dit eigenlijk ook zo doen. Je tandenborstel in een tas met mondverzorgingsproducten bewaren, werkt het beste. Wat wellicht leuk is om mee te nemen op reis én om de tijd te doden, zijn dobbel- en bordspellen. Dit vergeet je ook vrij gemakkelijk. Het is het beste om van tevoren een lijst te creëren en deze af te werken, zodat je echt niets vergeet.

Vloeistoffen in je handbagage

Voorkom ellenlange discussies met de douane op het vliegveld en haal alvast op voorhand je flesjes Spa en massageolie uit je handbagage. Te veel vloeistoffen in je handbagage zijn niet toegestaan, dus koop bijvoorbeeld een kleine verpakking voordat je gaat reizen. Hierin bewaar je je vloeistoffen op een veilige manier.

https://www.telefoonhoesje.nl/samsung