Na aan het denken over personal training?

Na aan het denken over personal training?

  • februari 19, 2021
  • 0 comments

Na aan het denken over personal training?

Veel mensen willen wel wat afvallen, maar dit gaat niet altijd even gemakkelijk. Het kan soms moeilijk zijn om jezelf te motiveren om meerdere keren per week te sporten en gezond te eten. Een personal trainer kan je hierbij helpen. Personal training bevat verschillende aspecten die je verder helpen bij een gezonder en beter gewicht. Hieronder worden een aantal aspecten uitgelicht over personal training en over een online training tijdens de coronaperiode.  

 

Voordelen personal trainer

Er zitten veel verschillende voordelen aan een personal trainer. Je leert er bijvoorbeeld veel van, zij kunnen voor jou de beste fitness oefeningen samenstellen waardoor je op een veilige en snelle manier kunt afvallen of juist spiermassa kunt opbouwen. Door hun expertise, kunnen ze jou de juiste lichaamshouding uitleggen per fitness oefening. Het heet niet voor niets een personal trainer, zij passen zich aan, aan jouw persoonlijke wensen. Hierbij stellen ze realistische doelen. Ze zullen er eerlijk over zijn als jij te hoge of juist te lage doelen stelt voor jezelf. Desondanks de fijne begeleiding, de trainer houdt jou verantwoordelijk. Ze kunnen jou ook helpen bij het kiezen van de juiste voeding. Hier zijn ze meestal ook in gespecialiseerd. Ze kunnen je vertellen welke voeding het beste aansluit als je wilt afvallen of als je juist meer spiermassa wilt krijgen. Heb je een minder goede dag en ben je niet zo gemotiveerd? Dan zal je personal trainer jou blijven uitdagen om door te zetten. Gebruik je de smoes om niet te gaan fitnessen omdat je het druk hebt? Een personal trainer past zich aan, aan jouw wekelijks schema.

 

Personal trainer tijdens corona

Ook is het bij sommige personal trainers mogelijk om, vanwege de corona maatregelingen, online personal training te krijgen. Bij fitness Hengelo begeleiden ze jou online, ook is het mogelijk om bij beter weer buiten te trainen. Er zijn ook apps waarbij je met behulp van een personal trainer thuis kan sporten. In Amsterdam zijn er ook meerdere mogelijkheden om, ondanks de corona maatregelingen, te kunnen fitnessen met behulp van een online training. Zo kan je altijd blijven werken aan een gezonder lichaam en blijf je gemotiveerd.

 

https://www.fitintwente.nl/