Ace Magazine
Image default
Bedrijven

Met spoed een glaszetter in Eindhoven nodig?

Er was ingebroken in mijn sigarenwinkel en de hele voorkant lag in puin. Ik belde meteen naar V.D. Akker glaszetters & Glashandel, een glaszetter in Eindhoven. Zij hebben een 24-uursschadeservice. Waar mensen 7 dagen per week en 24 uur per dag bij terecht kunnen, mocht er ergens glasschade zijn in de buurt van Eindhoven. Nog dezelfde dag kwamen ze bij mij langs om de schade te checken en een noodoplossing te creëren.

Glasschade na poging tot inbreken

De medewerkers van Van de Akker waren erg meelevend. Zij gaven aan: dat er bij u is ingebroken en spullen zijn buitgemaakt is al erg genoeg, u hoeft niet ook nog eens te wachten tot een glaszetter in Eindhoven tijd voor u heeft. Dat vind ik zeer netjes van ze, en dat waardeer ik erg.

Nieuw raam plaatsen

De noodoplossing was nuttig voor die dag maar er moest met spoed een nieuw raam komen. Dat kon Van de Akker ook regelen. De glashandel bezit een groot assortiment aan glas, de meest gangbare glassoorten hebben ze ook nog eens altijd op voorraad. Er werd een afspraak gemaakt, zodat de glaszetter in Eindhoven het nieuwe raam kon plaatsen. Dat gebeurde op vakkundige wijze en zonder veel gedoe. De schade was weer gerepareerd.

Fijne indruk achtergelaten

Van de Akker is in staat om op een zorgvuldige manier glas te plaatsen, te leveren en te bewerken. Hun werkwijze kan ik als zelfstandig ondernemer erg waarderen. Ze leveren niet alleen goed werk, ook hun service is van topkwaliteit. U komt snel met ze in contact, het personeel is vriendelijk, fijne communicatie en snelle levering. Ik ben heel blij met deze glaszetter in Eindhoven. De inbrekers hebben geen fijne indruk achtergelaten maar de glaszetters van Van de Akker wel!

https://akkerglas.nl/

Gerelateerde artikelen

De glazenwasser Amersfoort komt graag bij u langs

Kies ook voor gebruikt kantoormeubilair en doe en goede koop

Zo voorkom je een auto-ongeval