Membraan filtratie biedt nieuwe mogelijkheden

Membraan filtratie biedt nieuwe mogelijkheden

  • april 9, 2021
  • 0 comments

Membraan filtratie is steeds meer in opkomst gekomen de laatste jaren. Ultra membraanfiltratie is een speciale scheidingstechniek waarbij gebruikt wordt gemaakt van een membraan. Dit is een zeer fijn filter, dit scheidt stoffen op grootte. Een klassieke variant scheidt de vaste deeltjes van een oplossing. Door gebruik te maken van membraan is het zelfs mogelijk om te gebruiken voor onopgeloste stoffen. Deze onopgeloste stoffen kunnen worden opvangen, mits de moleculen groot genoeg zijn.

Maak gebruik van de nieuwste technologie

De laatste jaren hebben technologische ontwikkelingen zich in een rap tempo opgevolgd. Maak ook gebruik van de nieuwste methode van membraan filtratie. Dit biedt uitkomst voor uw gewenst doeleind en is niet duur. Het zuiveren op deze wijze brengt tot dusver bekend geen enkele nadelen met zich mee. Kiezen voor deze nieuwe technologie is het overwegen waard. Deze nieuwe membraan techniek is al voordelig inzetbaar en kan door professionals worden geïnstalleerd.

Kies voor een complete installatie

Aqua D&S beschikt over jaren ervaring met membraanfiltratie. Sinds kort is er een speciale membraanfiltratie unit ontwikkeld. Deze speciale water filtercontainer is compleet geïsoleerd en bestaat uit een verwarmde en verlichte container. Het unieke van deze speciale eenheid is dat het drainwater wordt gefiltreerd. Dit gefilterde water wordt extra gecontroleerd door een UV, dit biedt zo 100% zekerheid.

Ontdek de meest moderne mogelijkheden

Aqua D&S is een heus specialist in membraan filtratie. Wanneer u de samenwerking met dit bedrijf aangaat, mag u de hoogst haalbare service verwachten. Reken ook op de expertise en betrouwbaarheid van ware professionals, dit biedt maximaal waar voor het geld. Membraan filtratie is zelfs mogelijk voor zeer complexe situaties, ontdekt u zelf wat de mogelijkheden zijn. Informeer bij de expert naar de mogelijkheden op maat of neem contact op bij vragen.

https://www.aquadns.nl/