Ace Magazine
Image default
Bedrijven

Luxe Rolex Horloges

Rolex is een van de meest populaire horloge merken ter wereld. Ze staan bekend om hun betrouwbaarheid en duurzaamheid. Ze waren een van de eerste horloges die waterdicht en stofdicht waren. Dit komt vanwege het unieke ontwerp van de rolex horloges.

Vandaag de dag staan de horloges bekend als horloges van hoge kwaliteit. Omdat het Rolex merk over de jaren heen zo’n goede reputatie hebben opgebouwd zijn ze ook erg interessant voor criminelen. De Rolex horloges vallen namelijk onder een hoge prijsklasse. Aangezien ze veel verkocht worden is het voor criminelen dus zeer lucratief om nep Rolex horloges te verkopen.

 

Wat is het verschil tussen een echte en een nep Rolex?

Deze nep horloges lijken op het oog exact hetzelfde alleen zijn stukken goedkoper. Voor de leek is het erg lastig om het verschil te zien. Maar de kenners zien het gelijk. Het verschil van kwaliteit is zeker zichtbaar. Wanneer je een goedkope Rolex ziet, kun je er dus haast altijd wel van uitgaan dat het om een nep model gaat.

Maar om jezelf te beschermen tegen een valse aankoop zijn er wel bepaalde trucjes te vinden waarmee je kunt zien of het om een echte of nep rolex gaat. Op het internet zijn er diverse gidsen waarmee je kunt zien of jou rolex nu echt of nep is. Jammer genoeg zijn de meeste hiervan in het Engels. Dit is niet altijd even makkelijk te begrijpen.

 

Daarom raad ik je de website van Grandlife aan. Grandlife is een zeer interessante website waarbij ze bloggen over luxe levenstijl keuzen. Mocht je dromen van een rijk leven dan kun je hier zeker de inspiratie vinden voor ideeën om je geld goed te besteden.

Zo hebben ze onlangs dus ook een uitgebreid artikel geschreven over de bekende horloges van het rolex merk.

http://www.grandlife.nl/