Ace Magazine
Image default
Bedrijven

Lotte Gras Coaching Delft: bereik inzicht in uw gedrag en meer rust

Patronen en gewoontes veranderen met coaching Delft

Rust creëren en een vrij leven ervaren. Lotte Gras, persoonlijk coach in Delft, kan u de begeleiding geven die u zoekt om dit soort doelen te behalen. Als u bepaald gedrag wilt veranderen, dan helpt Lotte u om patronen en gewoontes te veranderen. Door middel van haar programma voor coaching in Delft krijgt u meer grip op uw leven en slaagt u erin om bijvoorbeeld af te vallen, meer vanuit uw lijf te leven en controle te krijgen over uw emoties.

Coaching door Lotte Gras in Delft of online

Leidt u uw leven vaak op de automatische piloot en staat u te weinig stil bij wie u bent en wat u wilt? Coaching Delft helpt u om een overzicht over uw leven te creëren en te bekijken welke dingen u wilt verbeteren, oplossen en loslaten. Deze persoonlijke groei kunt u ervaren via coachingsessies bij Lotte thuis in Delft. Daarnaast kunt u ook kiezen voor persoonlijke online coaching, waarbij u voor de begeleiding de deur niet uit hoeft.

Overzicht krijgen en groeien met coaching Rijswijk

Ook in Rijswijk en omstreken staat Lotte Gras graag voor u klaar. Zij kijkt tijdens de sessies voor coaching Rijswijk samen met u waar u tegenaan loopt. Zij geeft u door goed te luisteren en scherp door te vragen de tools om een nieuwe beweging te maken en te gaan leven vanuit uw innerlijke kracht. Lotte helpt u weer vanuit uw lijf te leven en zo beter te begrijpen wat er speelt. Hierdoor krijgt u het geloof in uzelf weer terug.

Diep vanbinnen weet u zelf het beste hoe u een positieve beweging in gang moet zetten. Lotte Gras laat u via coaching in Delft uw verhaal doen en andere invalshoeken zien, zodat u vanzelf antwoord krijgt op de vraag hoe u dit aanpakt!

https://www.lottegras.com/

Gerelateerde artikelen

Begeleid wonen in Drenthe geeft de ondersteuning die u nodig heeft

Bedieningspanelen voor een vlotte bediening van machines

Inschakelen van een verloskundige in Alblasserwaard