Ace Magazine
Image default
Bedrijven

Inschakelen van een verloskundige in Alblasserwaard

Zodra het fantastische nieuws is gekomen dat je zwanger bent, is het raadzaam om verloskundige Alblasserdam in te schakelen. Een verloskundige begeleidt je namelijk door je hele zwangerschap, en staat voor je klaar voor als je vragen hebt. Je maakt namelijk een grote verandering door in je zwangerschap en verloskundige Alblasserwaard ondersteunt je dan ook helemaal in dit proces.

De eerste afspraak met verloskundige Alblasserdam

De allereerste afspraak vindt in de meeste gevallen plaats tussen de achtste en tiende week van de zwangerschap. Als je niet wilt wachten tot de achtste week van de zwangerschap, kun je uiteraard eerder contact proberen op te nemen. Als je bijvoorbeeld niet zeker bent over de lengte van de zwangerschap omdat er een erfelijke ziekte in de familie voorkomt, kan het fijn zijn om verloskundige Alblasserwaard eerder te spreken. Het is dan ook altijd aan te raden om zo snel mogelijk contact op te nemen met de verloskundige om er voor te zorgen dat je direct weet waar je tijdens de zwangerschap aan toe bent!

Wat kun je verwachten van de eerste afspraak?

Wanneer je op de eerste afspraak bent met verloskundige Alblasserdam, zullen er veel vragen gesteld worden. Zo is er informatie nodig over jou als persoon. Dit wil zeggen dat er gevraagd zal worden naar je gezondheid en eventuele medische geschiedenis. Dit is namelijk belangrijk om te weten om de zwangerschap te kunnen bepalen. Daarnaast zal er ook gevraagd worden naar je ongesteldheid. Dit is belangrijk om de uitgerekende datum te bepalen. Dit is de datum waarop je de bevalling zou kunnen verwachten. In de praktijk kan de bevalling enkele weken van deze datum afwijken. Op de eerste afspraak hoef je nog geen lichamelijk onderzoek te verwachten, omdat de baby nog niet genoeg gegroeid is. Hierdoor valt er dus ook weinig te voelen!

https://www.debakermolen.nl/