Ace Magazine
Image default
Bedrijven

Incassobureau in Oss bij Onyx Advocaten

Incassobureau in Oss bij Onyx Advocaten

Wil je jouw incasso overdragen en zoek je daarvoor een incassobureau in Oss? Dan moet je bij Onyx Advocaten zijn. Ik heb er onlangs voor gekozen om dit advocatenbureau voor mijn incasso in te schakelen en dat was de beste keuze geweest. Mijn incasso is snel en professioneel afgehandeld met de debiteur, waardoor ik mijn geld had. Daarnaast kwamen de kosten van het incasso traject voor de rekening van de debiteur, waardoor ik ook hier geen omkijken naar had. Al met al ben ik zelf ontzettend tevreden over de dienstverlening van Onyx Advocaten, en ik raad het jou zeker aan om ook naar dit bureau te gaan.

Extra bevoegdheden als incasso advocaat

Enkel advocaten krijgen enkele bevoegdheden die gewone incassobureaus of deurwaarders niet hebben. Een advocaat kan conservatoir beslag leggen, faillissement van de debiteur aanvragen, een kort geding voeren of procederen bij een bedrag van meer dan €25.000. Hierdoor weet je eigenlijk altijd wel zeker dat je jouw geld terug krijgt als je kiest voor een advocaat als incassobureau. Daarnaast is er een no win, no fee garantie. Je hoeft niets te betalen als het geld niet terugkomt. Als het geld wel geïnd wordt, komen de incasso kosten voor de rekening van de debiteur.

Schakel Onyx Advocaten in

Wil jij een advocaat voor incasso inschakelen? Kies dan absoluut voor Onyx Advocaten. Ik heb dit zelf ook gedaan en ik kan je garanderen dat het een zeer goede keuze is. Er is uiteraard nog veel meer informatie, die ik niet allemaal kan vertellen in een kort blog. Kijk daarom vooral even op de website van Onyx Advocaten als incassobureau in Oss. Je kunt via de website ook contact met ze opnemen. Je krijgt dan al binnen 24 uur reactie.

https://www.onyx-advocaten.nl/