Ace Magazine
Image default
Bedrijven

Hulp in de drukste maand voor u

December is altijd een drukke maand voor de meeste. Vooral vanwege alle feestdagen. De cadeautjes moeten worden gekocht en ingepakt. Er moet worden gekookt voor velen. Allemaal hartikke gezellig en het is het natuurlijk ook waard, maar kijkt u er soms ook zo tegen op omdat u ook nog eens een grote kerstboom naar binnen moet halen en die ook nog eens moet versieren? Wilt u het ook een wat gemakkelijker hebben in de drukste maand van het jaar? Dat kan nu! Een kerstboom bestellen is namelijk de oplossing om veel tijd te winnen, om dat daarna gezellig met de familie door te brengen.

U heeft eindeloos veel keuze bij ons. Van een luxe tot een basis kerstboom. Een kerstboom met versiering of besneeuwd. De kunstkerstbomen uit de basic-lijn zijn fantastische kerstbomen om te bewonderen. Ze zullen helemaal tot hun recht komen in uw woonkamer. De kunstkerstbomen uit de basic-lijn zijn niet van echt te onderscheiden door hun natuurlijke vorm en kleur. De bomen zijn vol en hebben een gelaagde structuur, net zoals een echte kerstboom. De kunstbomen bestaan uit drie delen die gemakkelijk in elkaar geklikt kunnen worden. De takken van de bomen klappen dan vanzelf uit. Hartsikke gemakkelijk en zal u veel moeite besparen!

U kunt ook kijken bij ons assortiment van luxe all-in pakketten. Deze kerstbomen lijken nóg echter dan onze basiskerstbomen, door de toevoeging van kunststof ‘Nordman’-takjes aan het eind van elke tak. Bovendien hebben onze luxe kerstbomen meer decoraties. De kerstversieringen zijn ook nog eens groter en rijker gedecoreerd, waardoor de boom er nog mooier uitzien.

Dat scheelt een hoop werk! De noten in de boom zijn prachtig versierd met verschillende decoraties. De kerstbomen zijn in diverse hoogtes verkrijgbaar namelijk: 120, 150, 180, 210 en 240 cm hoog. Voor elke woonkamer is er dus een geschikte boom te vinden. Ook zal er voor elk interieur een boom zijn die er perfect bij past, de versieringen zijn namelijk ook in verschillende kleuren verkrijgbaar: mokka, groen, paars, rood, zilver en koper. Geniet tijdens de feestdagen van één van de kunstkerstbomen uit ons assortiment in je woonkamer!

https://www.xmasdeco.nl/