Ace Magazine
Image default
Bedrijven

Houten paardenstal kopen

Ik heb laatst een houten paardenstal gekocht voor mijn paarden. Deze heb ik gekocht bij Prubo Paardenstallen en vandaag vertel ik in dit blog hoe ik dat ervaren heb. Ik ben bij Prubo terecht gekomen omdat ik het beste voor mijn paard wil, en ik weet zeker dat jij dat ook wil. Daarom deel ik vandaag mijn ervaringen.

Unieke houten paardenstallen

Prubo bouwt al sinds 1975 unieke paardenstallen. Ze zijn gespecialiseerd in het bouwen van houten paardenstallen, die zeer veilig zijn. Ze maken gebruik van betonnen wanden van maar liefst 7,5 centimeter dik. Hiermee zijn ze het enige bedrijf in Nederland die dit doen, en zo worden de stallen zeer veilig. Precies wat jij wenst voor jouw trouwe viervoeter.

Ze luisteren verder ook naar al jouw wensen. Jij weet namelijk zelf wat het beste is voor jouw paard, dus er wordt een bouwtekening gemaakt aan de hand van jouw wensen. Op basis daarvan stellen ze weer een gratis offerte op. Zodra jij akkoord gaat met de offerte, beginnen ze met bouwen. Daar Prubo zeker weet dat zij zeer goede en veilige stallen bouwen, bieden ze tien jaar garantie op de stal. Dan weet je altijd zeker dat jouw paard veilig staat.

Laat een houten paardenstal bouwen

Wil jij ook een prachtige houten paardenstal laten bouwen door Prubo Paardenstallen? Lees dan gelijk meer informatie op hun website, zodat je binnenkort al net zo’n mooie stal als ik in de achtertuin hebt staan. Ik ben zelf echt heel tevreden met de dienstverlening en de uiteindelijke stal. Mijn paard is er ook zeer tevreden mee!

Via de website van Prubo kun je gelijk contact opnemen voor een offerte. Deze is altijd gratis en vrijblijvend, zodat je een goede indruk krijgt van de kosten. Koop nu een houten paardenstal bij Prubo!

https://www.prubo.nl/

Gerelateerde artikelen

Schuldsanering: zijn er nog andere mogelijkheden?

Hout Lasergraveren

Waarom kalenders laten maken voor uw bedrijf?