Ace Magazine
Image default
Bedrijven

Help! Loodgieter in Den Haag nodig

Wanneer we over een loodgieter spreken, denken we vaak aan een persoon die werkzaamheden verricht op het gebied van water. Dat kan het aansluiten van de cv zijn, maar ook bijvoorbeeld het sanitair in de badkamer vervangen of bij een verstopping. Wanneer je een loodgieter in den Haag nodig hebt die meer dan alleen die werkzaamheden uitvoert, kun je Ano Loodgieter & Onderhoudsbedrijf nemen. Het is een bedrijf dat uiteenlopende werkzaamheden verricht op het gebied van water, gas en licht. Je kunt er ook terecht voor renovatiewerkzaamheden voor wat betreft je dakbedekking. Het loodgietersbedrijf verhelpt dak-, gas- en waterlekkages. Je kunt ze zelfs inschakelen voor de cv-installatie en het onderhoud aan de ketels en warmtepompen. Het is een zeer veelzijdig bedrijf.   Wanneer je een probleem hebt op een van de genoemde gebieden kun je ze 24 uur per dag bellen. Ze staan 7 dagen in de week voor je klaar. Wanneer je dus in den Haag of in de omgeving daarvan woont, moet je nooit aarzelen te bellen wanneer je een probleem hebt, al is het midden in de nacht.   

Help, het water loopt niet weg!

Een veel voorkomend probleem is een verstopping. Een verstopping waarbij het water niet meer wegloopt, komt altijd op een ongeschikt moment. Het is zeer vervelend wanneer je het toilet niet kunt doorspoelen. Eerst zal je proberen het probleem op te lossen door gebruik te maken van de middelen die er in de handel zijn. In veel gevallen kun je daar het probleem niet mee oplossen. Dan wordt het tijd om de loodgieter erbij te halen. Wanneer je Ano belt, komen ze langs met geavanceerde apparatuur om de verstoppingen op te sporen. Wanneer de verstopping is gelokaliseerd zullen ze het probleem snel verhelpen.  

Het renoveren van bijvoorbeeld je badkamer  

Wanneer je je badkamer wilt renoveren, zijn daar werkzaamheden voor nodig zoals stucwerk, schilderwerk en dergelijke. Als je deze werkzaamheden door een bedrijf wilt laten uitvoeren, kun je gebruik maken van Ano. Ano zal ook adviezen geven wat er allemaal aan elektriciteit nodig is in een badkamer en waar de stopcontacten moeten worden geplaatst. Daarvoor zullen ze dan de leidingen en de bedrading aanleggen.  

Een lekkage op een plat dak  

Het kan voorkomen dat je een lekkage op een plat dak hebt. Nu kun je eerst zelf kijken of je de lekkage kunt vinden, maar dat is vaak een groot probleem bij een plat dak. Kun je eventueel wel het gat of scheur in de dakbedekking zien, kun je die soms zelf repareren. Vaak is dat echter niet het geval. Wanneer je het zelf niet kunt maken, kun je ook Ano hiervoor benaderen. Vaak zullen ze na inspectie adviseren er een nieuwe dakbedekking op te laten leggen. Je kunt daarvoor eerst een offerte laten maken, zoals je voor alle werkzaamheden aan huis kunt laten doen.  

Of een schuin dak?  

Wanneer je een lekkage op een schuin dak hebt, is het zaak daar zo snel moeilijk wat aan te laten doen. Wanneer bij inspectie blijkt dat er pannen gescheurd zijn, kun je die laten vervangen. Wanneer de dakpannen verouderd zijn, zal de gehele dakbedekking moeten worden vervangen. Dat is vaak een behoorlijke kostenpost, maar je kunt er niet mee wachten. Het dak is het belangrijkste, maar meest gevoelige deel van je woning.    

https://www.anolso.nl/