Heathen Mead heeft de beste honing en mede

Heathen Mead heeft de beste honing en mede

  • april 14, 2021
  • 0 comments

Maken feestjes rond een kampvuur u helemaal gelukkig? Probeer dan eens het heerlijke honingdrankje mede uit. Met deze alcoholische drank op basis van honing, water en gist voelt u zich een echte Viking. Bij Heathen Mead kunt u de lekkerste mede kopen in diverse smaken. Heeft u ook interesse in zuivere honing kopen? Dan zit u bij deze webshop helemaal goed. Kijk rustig rond bij de authentieke producten en verwen uw smaakpapillen.

Heidense mede kopen

Mede is een eeuwenoude drank van echte bijenhoning. Waarschijnlijk kwamen de eerste brouwsels uit Azië en heeft het drankje zich daarna verder verspreid over diverse werelddelen. Ook de Friezen en de Vikingen maakten het. Er zijn droge en zoetere soorten mede, afhankelijk van de honingsoort en de hoeveelheid honing die erin zit. Naturel, citroen, cayennepeper, er is voor elke medeliefhebber een favoriete smaak. Mede kopen is in Nederland nog niet zo gebruikelijk, maar de laatste jaren is het gepassioneerde team van Heathen Mead hier verandering in aan het brengen. Een groot assortiment met hoogwaardige mede voor de laagste prijs is wat u van dit bedrijfje kunt verwachten.

Honing kopen in unieke smaken

Honing uit de supermarkt kan best lekker zijn. Maar als u eenmaal de heerlijke honingsoorten van Heathen Mead geproefd heeft, dan denkt u hier anders over. In deze webwinkel kunt u honing kopen met aparte smaken, van klaverhoning tot lavendelhoning en van rozemarijnhoning tot koud geslingerde bloemenhoning. En als u honing gauw te zoet vindt, dan is de bosbessenhoning met een heerlijk friszure nasmaak een goed idee. Honing is geschikt voor diverse toepassingen, van het marineren van vlees tot op de boterham smeren of in de thee of kwark gebruiken.

Heathen Mead staat voor een goede service en hoopt u veel plezier te bezorgen met de producten. Eigenaar Björn en social media specialist Elvira staan u graag te woord als u vragen heeft en handelen uw bestelling snel af. Bent u tevreden met de lekkernijen en de service, dan hebben zij hun doel bereikt!

https://heathenmead.nl/