Feestboot Amsterdam huren

Feestboot Amsterdam huren

  • oktober 12, 2020
  • 0 comments

Feestboot Amsterdam

Wilt u een onvergetelijk en uniek evenement organiseren in Amsterdam, wat Covid-19 proef is én waarbij uw gezondheid gegarandeerd is? Partyboot Amsterdam heeft verschillende varende locaties met een tal van mogelijkheden! Of het nu gaat om een gezellige borrel, een heerlijke BBQ of een gezellige bingo, Partyboot Amsterdam is voor al deze gelegenheden zeer geschikt voor u en uw gezelschap. 

De Partyboot is momenteel geschikt voor 30 personen (normaal 100 personen). Deze kleine boot is verrassend veelzijdig en heeft twee zalen aan boord en is erg uniek in haar soort. U komt aan boord in een mooie ruimte met een bar en grote ramen, zodat u uitkijkt over het prachtige IJ van Amsterdam. Benedendeks vindt u een grote tweede ruimte met een intieme sfeer. Boven is er over de hele lengte van de boot een groot zonnedek. Ideaal voor verschillende doeleinden: zittend feesten, recepties, bedrijfsuitjes, huwelijken en trouwfeesten, jubilea en bedrijfspresentaties, uiteraard wel met mooi weer. Ook hebben wij nog verschillende andere boten tot onze beschikking als uw gezelschap groter is dan 30 personen en dit weer is toegestaan uiteraard. Want veiligheid staat bij ons boven alles. 

Feestboot Rotterdam

Wilt u met uw gezelschap zittend genieten van Rotterdam? Dat kan bij Event op het water. Boek nu bij ons de feestboot Rotterdam, stap bij ons aan boord en geniet van het prachtige uitzicht van Rotterdam. Heerlijk varen over de Maas door Rotterdam, de Botlek of al het andere moois wat Rotterdam en omstreken te bieden heeft. Rotterdam is niet voor niks één van de grootste havensteden van de wereld. Het is uniek en deze ervaring zult u nooit vergeten. Niet alleen de aan- en afvoer van producten op de grote containerschepen die van over de hele wereld naar Rotterdam varen is het aanzien waard, maar ook de skyline van Rotterdam is prachtig. U beleeft Rotterdam zoals u Rotterdam nog nooit beleefd heeft en u zult een feest bij ons aan boord nooit meer vergeten. U zult versteld staan over het andere beeld wat u krijgt als u door de maas van Rotterdam vaart ten opzichte van langs de kade te lopen of te rijden. U zult er nog jaren over praten met vrienden en familie. Want ons motto is: service, kwaliteit en beleving staan op één!

Onze feestboot in Rotterdam is er voor iedere feestelijke aangelegenheid: verjaardag, bruiloft, bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest of jubileum. Onpersoonlijke zaaltjes behoren tot het verleden. Ga lekker varen met Event op het Water! Ziet u uzelf al heerlijk genieten van bier, wijn of fris op één van onze boten?

Event op het Water vaart ook met de partyboot in Amsterdam. Daarnaast hebben we ook de Borrelboot die zowel in Rotterdam als Amsterdam vaart. Onze boten zijn erg geschikt voor diverse arrangementen. Wij werken samen met partners die smaak en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Wij hebben diverse drank- en dinerarrangementen, waarbij u tijdens de vaart lekker kunt genieten van een hapje en een drankje.

https://eventophetwater.nl/