Ace Magazine
Image default
Bedrijven

Een schoon kantoor in Amersfoort

Een schoon en hygiënisch kantoor is alvast een eerste goede indruk voor iedereen die uw kantoor binnenkomt. Niet alleen klanten en leveranciers zullen dit weten te appreciëren, ook voor uw werknemers is het aangenamer werken. Werken in een nette en schone omgeving bevordert de productiviteit van uw werknemers en zal een vergadering met klanten en leveranciers alvast een duwtje in de goede richting geven. Kantoorreiniging Amersfoort AltaClean is de onbetwiste nummer 1 als het gaat om kantoorreiniging Amersfoort en helpt u graag verder.

Onze diensten

Met ruim 25 jaar ervaring is AltaClean ongetwijfeld specialist ter zake als het gaat om de schoonmaak van kantoorgebouwen. Een volledige service waarbij uw wensen centraal staan en waarbij steeds rekening wordt gehouden met de werkzaamheden van uw bedrijf. Tijdens een eerste kennismaking gaan wij samen met u bekijken wat de behoefte op het vlak van schoonmaak specifiek voor uw bedrijf zijn. Hierbij luisteren wij aandachtig naar uw verhaal en geven wij ook advies op basis van onze kennis en ervaring om zo tot een concreet plan te komen.

Schoonmaakplanning

Niet iedere schoonmaaktaak hoeft dagelijks uitgevoerd te worden en hiervoor maken wij samen met u dan ook graag een planning op. Voorbeelden van dagelijkse taken die wij op ons nemen zijn het schoonmaken van bureaus, het dweilen van vloeren, het stofzuigen van tapijten, het schoonmaken van sanitair, het legen van vuilbakken en dergelijke meer. Omdat wij steeds werken naar een totaalpakket bieden wij verschillende diensten aan die periodiek uitgevoerd worden afhankelijk van de behoeften van uw bedrijf. Denkt u hierbij aan een grondige vloerreiniging, glasbewassing, gevelreiniging en dergelijke meer.

Onze ervaring

Met meer dan 25 jaar ervaring op onze teller maken wij van ieder project een succesverhaal. Vertrouwen, kwaliteit en flexibiliteit zijn onze kernwoorden en daar werken wij dan ook dag na dag aan. Omdat ieder bedrijf anders is, bieden wij iedere klant een persoonlijke service op maat aan geheel in de lijn van uw verwachtingen. Onze medewerkers weten als geen ander dat in kantoorgebouwen bedrijfseigen informatie aanwezig is en gaan hier dan ook zeer discreet mee om. Het schoonmaken van uw kantoren mag geen belemmering vormen voor de werkzaamheden ervan. In samenspraak met u bekijken wij op welke momenten welke taken kunnen uitgevoerd worden om zo weinig mogelijk hinder te veroorzaken. Flexibiliteit in werkuren vormt dus een essentieel onderdeel van onze jarenlange ervaring.

Welkom bij kantoor schoonmaak Amersfoort

Uiteraard stellen wij graag onze diensten verder aan u voor tijdens een eerste kennismaking. Samen gaan we op zoek naar de perfecte invulling van de schoonmaak van uw kantoor. Hebt u verder nog vragen, had u graag nog wat meer informatie gekregen of wenst u een afspraak te maken? U kan ons steeds tijdens de kantooruren telefonisch bereiken of ons een mailtje sturen.

https://altaclean.nl/kantoor-schoonmaak/